És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre


Az ikrek ne kockáztasson egy futó kaland miatt. A szűz ne számítson unalmas időszakra.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Eszébe se jusson a főnökével szembeszállni, mert úgyis ön húzná a rövidebbet! Bár kaphat egy új munkaajánlatot, s ha el is fogadja, ne feledje, alkalmazkodni mindenhol kell és a játékszabályokat is ajánlatos betartani.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Baráti kapcsolatai között lesz néhány, amely nem állja ki a próbát, ezért igyekszik megszakítani minden kontaktust velük. Emiatt ugyan csalódást és fájdalmat érezhet, de tudja, hogy ez a legjobb és helyes megoldás. Különben is minden mulandó.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Szerelmi életét az elkövetkező napokban a változatosság fogja jellemezi, természetesen csak akkor, ha még szingli. Ugyanis egy régi, jól működő kapcsolatot nem szabad és nem éri meg kockáztatni egy futó kaland miatt.

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Sokkal jobban kellene bíznia és hinnie magában s képességeiben. Ahhoz, hogy szeressék, önnek is ki kell mutatnia érzéseit, szeretetét. Figyeljen és törődjön többet egészségével, mozogjon sokat, s ügyeljen testi-lelki harmóniájára.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Becsülje meg párját, aki kitart ön mellett jóban-rosszban. Nem érdemli meg öntől azt, ahogy bánik vele, azt a sok fájdalmat, amit neki okoz. Gondolkodjon el ezen és gyakoroljon önkritikát. Fordított helyzetben vajon ön kitartana mellette?

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Amennyiben még egyedül van, csakis öntől függ, mikor lesz új kapcsolata. Ne zárkózzon el előle! Számos új alkalma lesz arra, hogy kreativitását meg- és kiélhesse a munkájában. Ne számítson unalmas időszakra!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Ingatlannal kapcsolatos üzletkötésre kerülhet sor. Ez lehet új lakás vásárlása, de lakásfelújítás is. Bármelyik is következik be, a lényeg, hogy a szerződés aláírásakor legyen elővigyázatos, nehogy becsapják, de szakértővel is konzultálhatna!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Még a régebbi együttélésekben is felbukkanhat a kételkedés, a gyanakvás. Ennek oka egy régebbi félrelépés, hűtlenség lehet. Bár most is komoly kísértésnek lehet kitéve, aminek nehéz ellenállni, de kénytelen, ha nem akarja felrúgni tartós kapcsolatát.

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Amennyiben szeretne véget vetni jelenlegi kapcsolatának, akkor felesleges több energiát belefektetnie. Annál is inkább, mivel közvetlen környezetében van valaki, akivel jó párost alkotnának, s aki régóta arra vár, hogy viszonozza az érzéseit.

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Ha nem muszáj, akkor semmi esetre se menjen bele felesleges és hiábavaló vitákba. Úgysem nyerhet, s a veszteséget nehezen és rosszul viselné. Felzaklatott lelkiállapotban most úgysem képes ésszerűen gondolkodni és érvelni. Inkább menjen sétálni, nézzen meg egy szórakoztató filmet, vagy töltse az estét baráti körben.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Ma nincs helye a lazításnak, sőt határozottabbnak ugyanakkor óvatosabbnak kell lennie, mert nagy a lebukás veszélye. Ha nem így cselekszik, esélye sincs arra, hogy ezt a napot győzelemmel, sikerrel zárja. Ha önkéntelenül megbántott valakit, sürgősen engesztelje ki!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Szétszórt és figyelmetlen. Ha nem lesz jóval körültekintőbb és elővigyázatosabb, mint eddig, akkor olyan hibákat követhet el, amelyeknek a későbbiekben komoly anyagi következményei lehetnek. Tekintettel pénzügyi helyzetére, ez most nem hiányzik önnek.

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk