És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp hétfőre


A szűz most változtasson, mert később nem lesz rá lehetősége. A vízöntő ismét csak magára számíthat.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Párkapcsolatában problémák mutatkoznak. Kedvese otthonülő, szereti a nyugalmat, míg ön vágyik a társasági életre, s akár párja nélkül is elmenne szórakozni barátaival. Ez viszont neki nem tetszene. Biztos egymáshoz valók?

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Időre van szüksége ahhoz, hogy megfontoltan és objektíven tudjon dönteni a kialakult helyzetről. Most dühös, feszült és kétségbe van esve. Ilyen állapotban nem kellene fontos dolgokban döntenie! Pihenjen, kapcsolódjon ki!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Amennyiben úgy érzi, kiégett, nincs semmihez kedve és energiája, mint mindig, most is számíthat szerettei támogatására, segítségére. A szerelemben és párkapcsolat tekintetésben szerencse érheti. Élvezze az életet!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Bár szereti az otthon nyugalmát, melegét, most mégis utazni készül. Egy ilyen lehetőséget nem szabad kihagynia! Fogadja el és örüljön neki! Érezni fogja, hogy a víz mellett töltött minden perc energiával tölti fel és szinte csodát művel!

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Úgy érzi, nem kapja meg azt a szeretetet, megértést, amire szüksége lenne, s amire mindig vágyott. Ne feledje, ezek az érzések kölcsönösek. Talán ön sem mutatja ki az érzéseit úgy és azoknak, ahogy és akiknek kellene. Gondolkodjon el ezen!

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Régóta tudja, hogy változtatnia kellene bizonyos dolgokon, de nincs elég bátorsága hozzá. Ha most, ebben az időszakban nem lép, hosszú ideig nem lesz rá lehetősége, hogy bármit is tegyen sorsa jobbra fordulásáért!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Pozitív változások történhetnek az életében, s teljesen más színben kezdi látni a világot. Önbizalma, vállalkozó kedve visszatér és új energiával lát hozzá vállalkozásának az átszervezéséhez. Környezete rá sem ismer önre! Csak így tovább!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Beléphet életébe az igaz szerelem, vagy csak a nyugodt szeretet. Ki mire vágyik, azt kapja. Környezetében gyorsan változó események teszik mozgalmassá az életét. Most mindent elérhet, amit csak szeretne! Vágjon bele!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Vegyes érzésekkel teli napok következnek. Sikerül új kapcsolatokat létesítenie, s ez reménnyel tölti el a jövőt illetően. Anyagi helyzetét is rendezni szeretné, sőt, ha csak egy kis esélyt is lát a gyarapodásra, nem fog habozni!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Felettébb borúlátóan szemléli a világot maga körül. Olyan megbízást kaphat, amely nem tűri meg az ilyen gondolkodást. Töröljön minden negatív gondolatot, még akkor is, ha ezt elképzelhetetlennek tartja. Most csakis pozitív dolgokra összpontosítson! Csak így lesz képes megoldani az önre bízott feladatot!

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Most kell megtennie, amit szeretne, mégpedig azonnal, mert később már nem lesz hozzá elég bátorsága. Csak így tud új lendületet adni az életének. Eddig is csak saját magára számíthatott, most se várjon csodát!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Olyan dolgok történnek önnel, amelyek miatt rosszkedvű, s nem érzi magát biztonságban. Mielőbb szedje össze magát, mert minden azon múlik, mennyire bízik saját magában és képes-e helyes döntéseket hozni!

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk