És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp hétfőre


A szűznek több önbizalom kell. A vízöntő végre harcba száll a karrierje érdekében.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Az elmúlt időszakban számos komoly változás történt az életében, ami nagy hatással volt önre. Pozitívan befolyásolta nemcsak a környezetével, de a munkatársaival és szeretteivel való viszonyát, kapcsolatát is.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Ha továbbra is éber és előzékeny, olyan lehetőségek tárulhatnak fel ön előtt, s olyan felfedezésekre tehet szert, amelyekről eddig csak álmodozott. Ha mindezt ki is használja, sokkal gyorsabban érhet célba, mint azt valaha is gondolta!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Úgy érzi, ismeretlen, idegen területre tévedt munkájával kapcsolatban. Ha kezd fagyossá válni a légkör, sürgősen hagyja abba az egészet és vonuljon vissza. Riválisai is követni fogják. Mindenképpen győződjön meg lépése helyességéről!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Ön egy értelmes és okos ember, aki képes kompromisszumot kötni. Éppen ezért ideje elásni a csatabárdot munkatársaival, s azonnal érezni fogja, hogy minden sokkal egyszerűbb. Ne aggódjon, nem kell feladnia sem függetlenségét sem elveit!

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Amennyiben több energiát fogsz belefektetni terveid megvalósításába, sokkal hamarébb célba érhetsz. Igaz, egy ideig többet kell dolgoznod, de megéri. Úgysem szeretsz tétlenkedni, így legalább lesz értelme az egésznek.

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Sokkal több önbizalomra van szüksége! Nem kellene állandóan kételkednie magában. Minden szükséges lépést megtett ahhoz, hogy végre a helyes úton haladjon. Már csak az irányt kell tartania, s minden rendben lesz!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Ön egy különleges ember, aki kivételes tehetséggel rendelkezik ahhoz, hogy reménytelennek látszó helyzeteket is megoldjon. Éppen ezért, ha valakivel eddig még nem sikerült megtalálnia a közös hangot, annak nem ön az oka!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Sajnos, képtelen titkot tartani, pedig jó lenne, mert ha így folytatja, hamarosan fagyossá válhat a levegő ön körül. Barátai elmondják titkaikat, ön pedig cserben hagyja őket. Sürgősen változtasson ezen, különben barátok nélkül marad!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Szinte megszállottja a rendnek! Nemcsak az állandó takarítás fontos önnek, de gyertyákat is éget a kellemes illat miatt. Rendmániájával maga ellen fordítja szeretteit, akik már lépni is alig mernek a lakásban!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Számos lehetőséget kap az élettől, amit a környezetében élők is élvezhetnek, s a segítségével ők is élhetnek vele. Ön az az ember, aki kiválóan tud irányítani bonyolult helyzetekben körülményes személyeket. Megelégedéssel tölti el, hogy sok emberrel sikerült jót tennie vagy a helyes útra terelnie.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Végre harcba száll karrierje érdekében. A versenyszellem felerősödik önben és szeretne munkatársainak és főnökeinek bizonyítani. Helyes döntés, s kövessen el mindent, hogy ön kerüljön ki győztesen a megmérettetésből!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Párkapcsolatában egyre merészebben kezdeményez, amit kedvese örömmel és megelégedéssel fogad. Sőt, még egy kirándulást is sikerül megszerveznie, amivel párját teljesen leveszi a lábáról. Érzik, szükségük van már pihenésre, kikapcsolódásra.

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk