És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp keddre


Az oroszlán igazítsa terveit a valósághoz. A nyilas kérjen tanácsot egy régi baráttól.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Alkalmazkodóképessége szinte maga a tökély, hajlandó elfogadni és megtanulni bármilyen új dolgot, ha értelmét látja a dolognak. Ezzel a tulajdonságával és remek ötleteivel olyan sikereket érhet el, amelyekről eddig álmodni sem mert.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Ne hagyja, hogy a családja miatt vitába keveredjen kedvesével! Ugyanis kellemetlen helyzetben találhatja magát. Ugyanis nem akarja a szeretteit megbántani, kedvesének pedig nem tud igazat adni, amit ő jogosan sérelmez.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Sokkal óvatosabbnak kell lennie az elkövetkező napokban, mert könnyen balesetet szenvedhet a konyhában ugyanúgy, mint vezetés közben. Inkább induljon el korábban, ha időre megy valahova, hogy ne kelljen kapkodnia, idegeskednie!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Amennyiben lakása felújítását tervezi, ne adjon a mesterembernek egyetlen fillért sem előlegként. Előbb győződjön meg arról, hogy valóban érti-e a dolgát és milyen munkát végez. Okosabb lenne több szakitól is árajánlatot kérnie.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Nem teheti azt, amit akar, ezért kénytelen azt akarni, amit megtehet. Elsősorban azóta igaz ez, amióta komoly változások történnek a magánéletében, amelyek hosszabb távra befolyásolják nemcsak az ön, de az egész család életét.

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Ha minden az elképzelései szerint alakul, akkor hamarosan összehozhatja a sors a nagy Ő-vel, akiben nemcsak testi, de lelki társát is sikerülhet megtalálnia, s emiatt szinte a fellegekben érzi magát.

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Olyan lehetőséget kaphat az élettől, amit mindenképpen meg kell ragadnia, mert ezáltal nemcsak anyagilag járhat jól, de erkölcsi megbecsülésben is részesülhet. Nem utolsósorban pedig a feladatai miatt ismét fontosnak érezheti magát.

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Dilemmába kerülhet, ugyanis két álma, vágya közül választania kell, melyiket szeretné elsősorban megvalósítani. Esze helyett most inkább a szívére kellene hallgatnia, s azt választani, amelyik az egész család életére pozitív hatással lehet.

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Boldogtalannak érzi magát, mert maga sem tudja, mit is szeretne tulajdonképpen. Képtelen eldönteni, hogy vele vagy nélküle lenne boldogabb az élete. Hallgassa meg egy régi barátját, aki tisztán látja a helyzetet és a legjobb tanáccsal láthatja el!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Az utóbbi időben nem a tapintatosság az erős oldala. De ha ezt tudatosítja, akkor már nyert ügye van, mert elkerülheti, hogy esetleg olyan dolgokat mondjon, tegyen vagy kritizáljon, ami miatt gyarapodhat ellenségeinek a száma. Arról már nem is beszélve, hogy mostani kijelentései a későbbiekben még visszaüthetnek.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Ha párkapcsolatban él, akkor a családdal és ingatlannal kapcsolatos ügyek intézését bízza kedvesére. Így nagyobb az esélye, hogy időben elrendeződik. Rokonával sem kell kesztyűs kézzel bánnia, mondja csak el neki a véleményét.

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Gondolkodjon és törje a fejét, mert most olyan ötletek pattanhatnak ki belőle, amelyek megoldást jelenthetnek nemcsak megélhetési problémáira, de egész további életére. A jelenlegi munkája mellett lehetősége lesz másodállást vállalni.

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk