És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp keddre


A rák most pihenjen, sokat. A nyilas vigyázzon az egészségére.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Amennyiben mindketten úgy érzik, itt az ideje szorosabbra fűzni a kapcsolatukat, akkor a házasságkötés dátumát is ki lehetne tűzni. Felesleges várniuk tovább! Ha párkapcsolatban él, akkor most jobban megértik egymást, mint eddig bármikor!

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Munkahelyén pozitív irányú változásokra számíthat. Felettese olyan feladatokkal bízhatja meg, amelyek befolyásolhatják további életét. Igyekezzen időben és pontosan teljesíteni, ha igényesebb és jól fizető megbízásokat szeretne kapni!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Ebben az időszakban jobban meg kell gondolnia, mire is költ. Néhány befektetése, terve nem úgy alakult, ahogy elképzelte. De pánikra nincs oka! Hamarosan rendeződnek a dolgai, s minden mehet tovább a régi, megszokott úton!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Jobban kellene figyelnie az egészségére, mert gyomrával problémái lehetnek. Ne engedjen a csábításnak, s ne egyen meg mindent, amit megkíván! Szabadidejét töltse pihenéssel, kikapcsolódással, s töltődjön fel energiával!

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Közös vállalkozást szeretne indítani a párjával. Amennyiben anyagilag tőle függ, bölcs döntés lenne, ha kidolgozna egy vésztervet váratlan eseményekre. Fontos a bizalom, de az elővigyázatosság, óvatosság kifizetődőbb!

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Ha figyel az ön körül zajló eseményekre, akkor ez az időszak az anyagi sikeré lehet. Megismerkedhet valakivel, aki segít önnek olyan kapcsolatokat kiépíteni, amelyek fontosak ahhoz, hogy a szakmai és üzleti életben sikeres lehessen.

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Amennyiben olyan munkakörben dolgozik, ahol gyakran kerül stresszes helyzetbe, időközönként szakíthatna időt egy kis pihenésre. Most úgy érzi, nem lehet, de később rá fog jönni, hogy érdemes! Legalább próbálja meg!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Ideje lenne szakítania eddigi szokásával, s túlzott törődési és önfeláldozói hajlamától búcsút vennie. Ne hagyja, hogy szerettei továbbra is kihasználják és szinte már a rabszolgájukká váljon! Törődjön többet saját magával!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Vigyázhatna jobban az egészségére! Pajzsmiriggyel kapcsolatos rendellenességek is okozhatják a panaszait. Forduljon orvoshoz! Munkahelyén szerencsésnek érezheti magát. Kollégái szeretik, tiszteli, s nemcsak tudásáért, de emberségéért is!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Felül kellene bírálnia néhány kapcsolatát, s azoktól, amelyek eleve kudarcra vannak ítélve, mielőbb szabaduljon meg! Ne dugja a fejét homokba, azzal nem old meg semmit! Elszomorítja a rossz hír, de nem törődik bele, hanem a körülményeket figyelembe véve igyekszik megoldást találni az adott esetre!

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Óriási türelemre és önfegyelemre lesz szüksége az elkövetkező időszakban. Családtagjaival ugyanis az anyagiak miatt komoly vita alakulhat ki. Párkapcsolatában is lehetnek hullámvölgyek, amiért nem kellene csak a társát okolnia!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Elanyagiasodott az utóbbi időben. Alighanem éppen emiatt készül olyan valakivel házasságot kötni, aki anyagilag maximálisan tudja önnek azt az életet biztosítani, amilyenre mindig vágyott. Remélhetőleg van más előnyös tulajdonsága!

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk