És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp keddre


A bika csak önmagát adja, és nem lesz gond. A mérleg végre megkaphatja a sorstól, amire régtől vár.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Gyarapodásra számíthat és a munkahelyi problémák is megoldódhatnak. Teljesülhet néhány kívánsága, csak igyekezzen a legfontosabbakra összpontosítani! Meg fog lepődni, hogy a dolgokhoz való pozitív hozzáállással mire lesz képes!

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Mindent elkövet, hogy új munkahelyén be tudjon illeszkedni. Nem kellene emiatt aggódnia, ugyanis ön az a típus, aki könnyen barátkozik és gyorsan belopja magát az emberek szívébe. Adja önmagát, és nem lesz semmi gond!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Kedvesének egy teljesen új oldalát ismerheti meg, viszont kapcsolatukat illetően minden az ön elvárásai szerint alakul. Munkahelyén új tervvel áll elő, amellyel gyökeresen megváltoztathatja nemcsak a saját, de kollégái életét is.

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Élete komoly változáson megy keresztül, s nemcsak a költözködés miatt, hanem a dolgokhoz való hozzáállása és viselkedése is jelentősen megváltozik. Vakmerőbbé válik, és a szabadság iránti vágya is új erővel tör fel.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Feladva régi életét, elhagyva a kitaposott ösvényt, eddigi kapcsolatait megszakítva igyekszik új területeken is kipróbálni magát. Készüljön fel arra, hogy nem lesz könnyű, de ha elég kitartó és lesz elegendő ereje, sikerülni fog!

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Ez az időszak minden eddiginél sikeresebb lehet. Megszabadulhat a negatív befolyásoktól és az állandó összehasonlítgatásokon is felül tud emelkedni. Sőt, a hibáit is képes elfogadni és a kompromisszum fogalmát is sikerül megtanulnia!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
A sorstól megkaphatja azt, ami már rég járt volna önnek. Hallgasson a megérzéseire, s az élet számos területén rendkívüli dolgok történhetnek önnel. Amennyiben szingli, megtalálhatja párját, ha ösztönösen cselekszik!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
A felszabadulás időszaka következik, mely elűzi a bizonytalanságtól való félelmét és számos dolgot tisztábban fog látni és értelmezni. Ne aggódjon! Nem ön volt szívtelen, hanem a körülmények kényszerítették bele bizonyos helyzetekbe!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Jelenleg az a legfontosabb, hogy próbáljon meg nyugodtan és megfontoltan cselekedni. Nem érdemes semmit elkapkodni! Kedvesével rendezze a félreértést, ugyanis nem tesz jót a kapcsolatuknak, ha elhúzódik a bocsánatkérés!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Megnyugodhat, mivel egészségi állapota ismét a régi. Jól tenné, ha ezentúl rendszeresen járna ellenőrzésre. Elsősorban a saját érdekében. Ha még szingli, ebben az időszakban megismerkedhet valakivel, akivel egy életre szóló kapcsolat is kialakulhat. De megtörténhet, hogy új vállalkozásba kezd!

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Ha sikerül ügyesen kihasználnia a kapcsolatait, akkor a vállalkozását is fellendítheti. A sors kegyes önhöz, ugyanis olyan dolgokkal ajándékozhatja meg, amelyek a legtitkosabb álmaiban sem merültek fel. Merjen kockáztatni!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Ismeretlen vizekre evez, de érzi, sikerülni fog a terve, mivel lesz elég bátorsága és kitartása. Most nem veszíthet, ugyanis tervei hosszú távra szólnak és örömét leli az ön körül zajló eseményekben. Fel a fejjel, sikerülni fog!

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk