És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp keddre


A mérleg most vesse el a siker magjait. A vízöntő egyre határozottabbá válik.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Nincs sem ideje, sem kedve új dolgokat kipróbálni. Ez végül is érthető, mivel ön tudja a legjobban, hogy mire van szüksége. Érzi, jó úton halad, ezért magabiztosan és határozottan mehet tovább az ön által kiválasztott cél felé.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Az eredetiség és az egyszerűség jellemzi. Gyorsan és könnyen felismeri, hogy az adott helyzetből mit lehet kihozni. Bár az utóbbi időben voltak nehézségei, s nem ment minden zökkenőmentesen, de most eljött az ön ideje.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Egy komoly munka végéhez közeledik, s egyre nagyobb csodálattal szemléli a végterméket. Az eredmény önmagáért beszél! Szedje össze magát és menedzselje jobban munkáját, szaktudását, különben megint mások aratják le a babért!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Szüksége van pihenésre, kikapcsolódásra! Amennyiben hajlandó változtatni a dolgokon, hamarosan be fogja látni, hogy megéri, és sok minden jobb lesz ön körül. Párkapcsolata rendezett, közös szabadságra készülnek!

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Jól tenné, ha az elkövetkező időszakban nyitva tartaná a szemét és a fülét. Tudniillik így olyan dolgokat is észrevehet, amelyek eddig elkerülték a figyelmét, elsiklott mellettük. Ezzel a lehetőséggel most kell élnie, s nem később!

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Végre beláthatná és értékelhetné, hogy szakmai tudása és kitartása a legjobb s leghatékonyabb fegyver a kezében. Ha ehhez fogja tartani magát, könnyedén, harc nélkül győzhet, mivel az ön kezében van az adu ász.

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Amennyiben sikert szeretne elérni, márpedig ki ne szeretne, akkor most kell elkezdenie elültetni a szükséges magokat, amelyekkel megalapozhatja a jövőjét. Ez olyan lehetőség, amelyet nem szabad elszalasztania!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Ha ebben az időszakban egy hosszú távra szóló szerződést ajánlanak fel önnek, ne írja alá azonnal. Előbb alaposan olvassa át, és látni fogja, hogy van néhány dolog, amin változtatni kell, hogy mindkét fél számára megfeleljen.

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Sokkal jobban kellene bíznia önmagában és hinnie abban, hogy amit csinál, az jó és hasznos. Ne vegye el a kedvét néhány kudarc! Inkább még nagyobb erőbedobással, kollégáit bevonva a munkába, igyekezzen elérni a kijelölt célt.

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Felfedezhet magában olyan dolgot, amiről eddig nem is tudott. Ez a felismerés lelkesedéssel tölti el, mivel ezt a tudását fel tudja használni úgy, hogy nem csak saját magának, de másoknak is hasznára lehessen vele. Bár kicsit nehezen indul be az egész, de látni fogja, hogy megéri az erőfeszítést.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Egyre magabiztosabbá, határozottabbá válik, önbizalma megerősödik és igyekszik új dolgokat kipróbálni. Sőt, mindent elkövet, hogy a kínálkozó lehetőségeket kihasználva előnyt szerezzen magának, ami pozitív hatással lehet jövőjére.

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Akár tetszik önnek, akár nem, életének szinte minden területén változások következhetnek be. Annyi befolyással lehet a dolgok alakulására, hogyha valamivel végképp nem tud azonosulni, azt egy időre elhalaszthatja!

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk