És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp péntekre


Az ikrek számára a legfontosabb, hogy egyensúlyt teremtsen a kapcsolatában. A bak találkozik valakivel, aki nagyon más, mint ő, de kapcsolatuk ennek ellenére működhet.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Sokkal derűlátóbb és lelkesebb lehet, mint eddig. Igyekszik minden percet kihasználni arra, hogy magánéletét rendezze. Nem szeretné tovább halogatni és még több időt elpocsékolni olyanra, amit már most is tisztázni tud.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Sokkal több pihenésre lehet szüksége, mint korábban. Ezért igyekszik úgy alakítani a napjait, hogy minél gyakrabban tudjon hosszú hétvégét csinálni magának, ahol maximálisan el tud lazulni és feltöltődni új energiával.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Ennek az időszaknak a legfontosabb feladata, hogy a párkapcsolatában megteremtse az egyensúlyt. Partnere ragaszkodik az eddig megszokottakhoz, miközben ön pontosan tudja, hogy kapcsolatuk így nem folytatható.

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Megtörténhet, hogy elveszíti jelenlegi munkáját. Ennek ellenére nem kell aggódnia, mert amint munka nélkül marad, máris jön a másik, jobb lehetőség. Sőt, anyagilag sokkal jobban járhat, s karrierje is gyorsabban ívelhet felfelé.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Minden esélye és lehetősége megvan arra, hogy régi kapcsolatát új alapokra helyezze. Ideje legyőznie a félelmeit, aggodalmát és megbeszélni társával a problémákat, hogy végre-valahára teljes életet élhessenek.

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Családjában vagy tágabb rokonságában olyan esemény történhet, melynek következtében váratlan pénzhez juthat, amiről viszont szívesen lemondott volna. Munkahelyén olyan változások történhetnek, amelyek bizakodásra adnak okot.

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Bármilyen formában vesz részt a közlekedésben – gyalogosan, autóval vagy tömegközlekedéssel – legyen körültekintő, mert előfordulhat, hogy baleset érheti. Előzze meg a bajt, s ne utólag siránkozzon a figyelmetlenségén!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Most minden idejét és energiáját a pénz megszerzésére és megtartására összpontosítja. Sokkal több munkát kell vállalnia, mint eddig, ha továbbra is szeretné megtartani családjának azt a színvonalat, amit sikerült elérnie.

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Egy régi barátságáról, mely szoros és fontos volt, bár az idők folyamán lazult valamelyest, most kiderülhet, hogy csupán az érdek motiválta. Csalódott, de ne keseredjen el. Ennek a kapcsolatnak azért van vége, mert lejárt az ideje!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Szerelmi élete izgalmasabbnak és mozgalmasabbnak ígérkezik, mint az előző években valaha is volt. Ha régóta szingli, most sikerülhet megtalálnia, ha nem is az igazit, de végre nem lesz magányos. Olyan valaki kerülhet az útjába, aki szinte mindenben különbözik öntől, ennek ellenére működhet a kapcsolatuk.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Munkahelyén és megélhetési feltételeiben komoly változásokra van kilátás. Ha régebben veszítette el a munkáját, és ez ideig nem talált másikat, akkor most olyan feladattal bízhatják meg, amilyet eddig még nem csinált. Ne aggódjon, sikerülni fog!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Most pontot tehet kapcsolata végére, mivel érzelmileg már nem kötődik az illetőhöz. Bár egyelőre nem akar újat kialakítani, de a sors olyan valakit sodor az útjába, aki miatt megváltoztatja korábbi nézetét. ►Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk