És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp péntekre


A kos magánélete rendeződni látszik. A skorpiót sok pozitív hatás éri.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Magánélete rendeződni látszik. Eddig úgy érezte, csak sodródik az árral, de most szinte minden megváltozhat. Minél erősebben érzékeli az eddigi nehézségeket, annál jobban fog törekedni arra, hogy kezébe vegye a sorsát és megoldja gondjait!

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Ez az időszak kitűnő alkalmat adhat önnek arra, hogy sikeres és eredményes lehessen nemcsak a magánéletében, de a munkájában is. Munkatársai felfedezik önben a segítőkész és figyelmes kollégát, aki mindig kész segíteni nekik.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Sajnos akarata ellenére, de gyökerestől fordulhat fel az eddigi élete. A mesterkélt nyugalma felborulhat, mindenbe és mindenkibe beleköthet, nem találja a helyét. Fogja vissza magát, ha nem szeretne mindenkit elveszíteni maga mellől!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Türelem és egyetértés! Ez jellemezhetné most a legjobban. Tehát munkára fel, haragot, dühöt félretenni és igyekezzen elrendezni a dolgait. A körülmények ugyanis most a legkedvezőbbek minden megoldatlan ügy lezárására.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Ebben az időszakban elsősorban családtagjai és barátai azok, akik segítségére lehetnek lelki és szellemi fejlődésében, s új dolgok megismerésében. Olyan helyre juthat el általuk, ahol rendkívüli és értékes tapasztalatokra tehet szert.


* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Az eddigi kudarcsorozatát a szerencse és kedvező lehetőségek váltják fel, főleg ami az anyagiakat és a tanulást illeti. Információéhségét sikerül kielégítenie, s a megváltozott körülményekhez is játszi könnyedséggel sikerül alkalmazkodnia.

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Egyre többet gondol arra, hogy változtatnia kellene az életén és jó lenne új tapasztalatokat szereznie. Tegye azt, lehetőleg minél előbb, ugyanis életunttá és kedvetlenné vált. Ideje kitörnie az unalmas hétköznapokból.

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Egyre több pozitív hatás éri, s ez jelentősen megnövelheti nemcsak az önbizalmát, de tenni akarását is. Ellenben igazán csak akkor érezheti jól magát, ha sikerül több időt töltenie szeretteivel és barátaival, mivel szükségük van önre.

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Kellemetlen és nehéz napok várnak önre, s érzelmileg is teljesen kikészül. Ennek ellenére ne hagyja, hogy az indulatok irányítsák az életét. Ideje önkritikát gyakorolnia és szembesülnie a valósággal, hogy senki sem akarja gúzsba kötni!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Sokkal szemfülesebbnek és rámenősebbnek kellene lennie. A környezetében ugyanis néhány ellenlábasa mindent elkövet, hogy összekuszálja ön körül a dolgokat, elbizonytalanítsa és bajba sodorja. Mivel ön is azt szeretné, hogy ez ne sikerüljön nekik, az önbizalma és kitartása segítségével legyőzheti őket.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Remélhetőleg a hétvégén sikerül feltöltődnie energiával, mert érzi, fogytán az ereje. Kövessen el mindent, hogy szeretteinek és kollégáinak a véleménye megváltozzon önről, és ne pénzsóvár, telhetetlen embernek tartsák!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Az elkövetkező napokban elkedvetlenedik, hangulata hullámzó és fizikai állapota sem a legjobb. Hogy ne robbanjon le teljesen, sokkal jobban kellene vigyáznia magára! Ebben segíthetnek önnek szerettei és barátai!

 

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk