És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára


A rák figyeljen oda, hogy kikapcsolódásra is maradjon ideje. A halak számára tartogatnak reménytelen perceket az ünnepek, de ezt ki kell bírnia.

* Kos (III. 21.–IV. 20.) Rengeteg energiára volt szüksége az ünnepekre való felkészüléshez, ezért nem is csoda, ha belefáradt az egészbe. De úgy érzi, megérte, mert az ünnepeket családja, szerettei körében töltheti. Azért próbáljon meg lazítani is egy kicsit! * Bika (IV. 21.–V. 21.) Elégedettséggel tölti el, hogy sikerült másoknak is segítenie, s még mindig az adni akarás vezérli. Minden adott ahhoz, hogy az ünnepek meghitt és boldog hangulatban teljenek. Nagyobb harmóniában, mint ahogy elképzelte. * Ikrek (V. 22.–VI. 21.) Úgy érzi, teljesen kimerült. Ami nem csoda, hiszen az ünnepek előtti készülődésbe bele lehet fáradni. Családtagok közti munkamegosztással nagyban csökkentheti az ön teendőit, s így nyugodt, békés ünnepek várhatnak önre. * Rák (VI. 22.–VII. 22.) Békesség és sok-sok mosoly vár önre. Ugyanis amit ön ad másoknak azt idővel vissza is kapja. De ügyeljen arra, hogy a készülődés során ne essen túlzásba, s legyen ideje a vendégeskedés mellett pihenésre, kikapcsolódásra.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.) Gondolatait rendezve ráébred, hogy tulajdonképpen nincs másra szüksége, csak szeretetre, nyugalomra és békességre. Örömmel állapítja meg, hogy semmilyen nehézséggel nem kell szembenéznie, mivel a gondok messzire elkerülik. * Szűz (VIII. 24.–IX. 23.) Nem az ajándékozás fontos az ön számára, hanem, hogy szép emlékeket, élményeket gyűjtsön és energiával töltődjön fel az ünnepek alatt. Mert ezek egyszeriek és megismételhetetlenek. Most felejtsen el mindent, s csak erre koncentráljon! * Mérleg (IX. 24.–X. 23.) Szedje össze és rendezze a gondolatait, mérlegelje a cselekedeteit, hogy le tudja vonni a tanulságot eddigi cselekedeteiből, s az eredmény elégedettséggel tölti el. Jól végezte a dolgát, megnyugodhat, s végre lazíthat, megpihenhet. * Skorpió (X. 24.–XI. 22.) Örömmel tölti el, hogy sikerül valami olyasmit adnia szeretteinek, amire örökké emlékezni fognak és hálásak lesznek önnek. Valaki mindent elkövet, hogy még most is a munkáról beszélgessenek. Ne hagyja elrontani a szeretet ünnepét! * Nyilas (XI. 23.–XII. 21.) Ne tegyen olyan dolgokat, amelyek nagyon is kirívóak! Az íratlan szabályt még önnek sem szabadna megszegnie, vagyis nem kellene az ajándékait keresgélnie, vagy családtagjai meglepetéseit lelepleznie. Természetes, hogy titkolnak ön elől valamit! * Bak (XII. 22.–I. 20.) Élvezni fogja a sokféle életkörülményt, a jó hangulatot, a magvas beszélgetéseket, no és természetesen az ünnep ragyogó és fenomenális hangulatát. A pihenésről sem kellene megfeledkeznie, miközben már elgondolkodhatna további terveiről. * Vízöntő (I. 21.–II. 19.) Az elmúlt napokban túlvállalta magát, s ez mutatkozik meg jelenlegi viselkedésében is. Most már ne vállaljon semmilyen plusz feladatot. Csakis az ünnepekre, szeretteire koncentráljon, hogy békében teljenek el az ünnepek. * Halak (II. 20.–III. 20.) Bár néha kissé kapkod és féktelen, mégis óvja, védi szeretteit, a családi tűzhely melegét. Az ünnepek alatt lesz néha olyan helyzetben, amikor úgy érzi reménytelen minden, de gyorsan megtalálja a megoldást és ismét a régi önmaga lehet. ► Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk