És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára


A Kos anyagi helyzetében jelentős javulás várható, az Oroszlán úgy döntött lazít a mai napon, a Mérleg mindent elér, amit kigondol és ezért még túl nagy áldozatot nem is kell hoznia.

* Kos (március 21. – április 20.)
Anyagi helyzetében jelentős javulás várható, végre minden a régi kerékvágásában haladhat. Ez azonban ne jelentse azt, hogy két kézzel szórja a pénzt. Ugyanis pénzügyi téren még nem múlt el véglegesen a veszély, ezért nagyon fontos, hogy megfontoltan költekezzen. Nem könnyű, de megtanulható a spórolás, a siker titka a gyakorlás.

* Bika (április 21. – május 20.)
Nem szabad sodródnia az árral, vegye kezébe az események irányítását. Igaz, hogy Bika jegyűként elég gyakorlatias ember ahhoz, hogy két lábbal álljon a földön, de vannak helyzetek, amikor a józan ész nem jut szóhoz, mert az érzelmek veszik át az uralmat felette. Ennek a veszélye most is fennáll és viszik olyan ingoványos területre, ahol sok veszélyes fenyegeti.

* Ikrek (május 21. – június 21.)
Bármennyire is tetszik az illető és szeretne találkozni vele jobb, ha elveti ezt az ötletét. Az égiek nem támogatják ezt a kis kalandját, mert más valakit szemeltek ki az ön számára. Jobban teszi, ha nem erőlteti a dolgot, mert később nagyon megbánhatja majd. Igaz, hogy ez biztosnak tűnik, és hol van még a másik jelölt, de a várakozás megéri a visszakozást.

* Rák (június 22. – július 22.)
Egyik ismerősével nem akar többet találkozni, mert egy éles megjegyzésével nagyon a lelkébe taposott. Valójában nem is a véleménye bántja, azon hamar túlteszi magát, hanem hogy a mondanivalójának nincs semmi valós alapja. A bajt tetézi azzal, hogy mindez mások előtt zajlott, így még kellemetlenebb helyzetbe hozta, mert nem képes megvédeni magát.

* Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Elhatározza, hogy lazít a mai napon és gyorsan végez a munkájával. Szeretne egy kicsit kikapcsolódni, még mielőtt újabb feladatok tömkelege várja. Úgy érzi, hogy megérdemel egy kis kényeztetést, ezért mindent megad magának, amit csak a szeme és a szája megkíván. Elhatározza, hogy nem fogja sajnálni a pénzt önmagától, mert nagyon megdolgozott érte.

* Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Szívesen gondoskodik a párjáról, és lesi minden kívánságát, de azért ne vigye túlzásba. Kedvessége, önfeláldozása Szűz jegyűként alapvető tulajdonsága, de lássa be, hogy bizonyos helyzetekben a jóból is megárt a sok. Figyeljen a társára, mert bizonyos jelekkel szeretné tudtára adni, hogy ne essen túlzásokba. S ezért még megsértődnie sem érdemes.

* Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Mindent elér, amit kigondol és ezért még túl nagy áldozatot nem is kell hoznia. Belső elégedetlenség gyötri, mert úgy érzi, hogy az ismerősei sikeresebbek. Hangulata a mélyponton, és nincs, aki képes lenne felvidítani. Szerencsétlennek érzi magát, de csak addig, amíg nem hall egy olyan hírt, ami után villámgyorsan rájön, hogy milyen szerencsés élete van.

* Skorpió (október 23. – november 21.)
Átlagos napra számíthat, nem történik semmi olyan esemény, amely megzavarná a napirendjét. Emiatt nem repdes az örömtől, mert szereti, ha bőven van feladata. Élvezi a kihívást, örömét leli bármilyen versenyben, ahol megmérettetheti magát. Tétlenség, a semmittevés kifejezetten untatja, és idegessé, nyugtalanná teszi. Most egy kalandot nem vetne meg.

* Nyilas (november 22. – december 21.)
Egy kellemetlen szituáció, szerencsésen megoldódik, pedig már nem is reménykedett a pozitív fordulatban. Komoly segítőszándékkal, önzetlenséggel találkozik, és ez jó érzéssel tölti el a szívét. Kellemesen csalódott valakiben, akiről idáig mások kígyót és békát kiabáltak. Megint gazdagabb lett egy tapasztalattal, hogy ne ítélkezzen elhamarkodottan.

* Bak (december 22. – január 20.)
Nem képes lassítani, pedig már éppen itt lenne az ideje, hiszen egyre fáradtabbnak érzi magát. Nem szívesen menne szabadságra sem, mert úgy érzi, hogy akkor a munkahelyén kimaradhat valamiből. Sőt a háta mögött bármi megtörténhet, ami csak későn jutna tudomására. Pedig kénytelen pihenni, mert a családja ragaszkodik ahhoz, hogy együtt utazzanak el.

* Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nem vett jó fényt, ha állandóan halogatja a feladata elvégzését. Egy vagy két kifogást még elfogadnak, de ha rendszeresen kibúvókat keres, azzal csak önmagának árt. Vegyen erőt magán és még, ha összeszorított fogakkal is, de fejezze be a munkáját. Még abban az esetben is, ha különféle gondokkal küszködik, ami elvonja a figyelmét és leköti az idejét.

* Halak (február 20. – március 20.)
Tombol a nyár és még mindig egyedül van, akkor itt az ideje, hogy elgondolkodjon azon, hogy miért nincs társa. Amennyiben úgy érzi, hogy nincs szüksége senkire, mert jól el van egyedül is, akkor nincs mit tennie. Ám, ha szenved a magánytól, mert nem szeret egyedül lenni, akkor érdemes többféle programot csinálni és kimozdulnia az otthonából.

hirado.hu

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk