És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára


A skorpió fedezze fel erősségeit. A vízöntő párkapcsolata mélypontra juthat.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Kreativitásával leveszi szeretteit és munkatársait a lábukról. Végre sikerült lecsillapodnia, s nyugodt körülmények között született tervei, elképzelései aranyat érhetnek. Néha még érezheti a feszültséget környezetében, de hamar elmúlik!

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Párkapcsolatában problémákra számíthat. Kedvese szeretne szabadságra menni, de ön nem tud elszabadulni munkahelyéről, mivel éppen helyettesít másokat is. Ezt nyugodt körülmények között meg tudják beszélni! Emiatt felesleges vitázni!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Bár munkahelyén vannak kisebb problémái az elmúlt időszak nehézségei és feszültségei miatt, de szeretteinek és kedvesének a megértése feledteti önnel a gondokat és segítségükkel még a megoldást is könnyebb megtalálnia!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Egyre több munkát kénytelen elvégezni, úgy érzi, túlvállalja magát, s elege van mindenből. Gondoljon arra, hogy hosszú távon kifizetődő az egész. Most van lehetősége megteremteni saját maga és családja számára az anyagi biztonságot.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Olyan lehetőséget kap az élettől, amilyen ritkán adatik meg. Életét végre úgy irányíthatja és alakíthatja, ahogy mindig is szerette volna. A továbbiakban békében, boldogságban és főleg biztonságban élhet, csak használja ki az alkalmat!


* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Nemcsak párjával, de gyermekével való kapcsolatában is pozitív változásokra számíthat. Ennek hatására kivirul, és végre boldognak érezheti magát! Ez a nagy boldogság néhány embert irritál a környezetében, de ne törődjön velük!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Kollégái túlzásnak érzik azt a sok szeretetet és megértést, amellyel embertársaihoz közeledik. Pedig ön nem csinál semmi mást, csak megpróbál segíteni nekik megtalálni problémáikra a megoldást. Ne adja fel elveit!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Szerettei arra biztatják, nézzen végre szembe gyengeségeivel és hiányosságaival, s fogadja el őket. Ugyanakkor igyekezzen felfedezni és meglelni az erősségeit! Csak így lesz képes továbblépni és az áhított célt elérni!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Nem kellene mindig mindenkinek megfelelnie. Hagyja magát sodorni az árral, s ha közben lehetősége lesz valami újra, jobbra, ragadja meg az alkalmat. Még egy új munkalehetőség is adódhat, ahol jelentősen többet kereshet. Ne habozzon!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Örökség, üzleti részesedés vagy partnere jobb pénzkereseti lehetősége révén nagyobb összeghez juthat. Itt a nagy lehetőség, hogy szabadságra menjenek! Ez lenne a legnagyobb ajándék az egész család számára. Ugyanakkor a törvény kiskapuinak a nyitogatásával csínján bánjon, mert megütheti a bokáját!

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Párkapcsolata a mélypontra juthat, ha nem tesz ellene valamit. Kedvesének elege van abból, hogy szinte csak aludni jár haza. Beszélje meg párjával a dolgot és utazzanak el valahova. Mindegy hova, csak együtt legyenek!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Bizonyos helyzetekben és kérdésekben a következtetései rendkívüliek, mintha belelátna az emberek fejébe. Éppen ezért okosan teszi, ha óvatosan bánik az így megszerzett információkkal, nehogy kellemetlenségei legyenek belőle.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk