És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára


A bika szerezze vissza önbizalmát. Az oroszlán telie van eredeti ötletekkel.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Szinte sugárzik, láthatóan elégedett magával, kiegyensúlyozott. Talán éppen ezért tud megfelelni a kihívásoknak, amelyek szembemennek önnel. Tudja, hogy a lehetőséggel élni kell! Olyan állást szeretne, amely teljesen leköti! Szerezze meg magának!

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Bár nem könnyű, de tudja, hogy be kell szállnia a versenybe, ha ötről a hatra szeretne jutni. Elengedhetetlen, hogy úgy cselekedjen és éljen, hogy önbizalma ismét visszatérjen, szerettei és barátai pedig büszkék lehessenek önre.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Tehetségét és szakismeretét sokkal jobban szeretné hasznosítani az elkövetkező időszakban, mivel lényegesen több pénzre lenne szüksége, mint eddig. Ne csak álmodozzon, hanem végre cselekedjen is! Ne más valósítsa meg az ön elképzeléseit!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Amennyiben a terveit valóban szeretné megvalósítani, ahhoz előbb tisztázza önmagával, hogyan is szeretné azt elérni. Mert nem elég csak az akarat, de kitartásra és tudásra is szükség van. Önben megvan valamennyi feltétel?

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Tele van eredeti ötletekkel, amelyeket, ha elég szorgalmas és szívós, sorra meg is tudja valósítani. Nem ijed meg a nehézségektől, s még a legmacerásabb helyzetekből is kivágja magát. Ha így folytatja, irigyeinek a száma megnövekedhet!

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Nem kellene kalandokba bocsátkoznia, mert nagyon megégetheti magát. Főleg nem egy kollégával. Annak legtöbbször csalódás, nagy pofára esés a vége. Miért ön lenne kivétel? Jobb, ha nem firtatja az egészet és megvárja, míg megtalálja a nagy Őt!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Nem kellene mindig mindent elhinnie, amit mondanak önnek. Nem biztos, hogy az illető jót akar, bár azt állítja. Okosan teszi, ha fontos családi és üzleti dolgait csakis szeretteivel és üzlettársaival beszéli meg, így kisebb az esélye, hogy elárulják.

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Amennyiben karrierjét tovább szeretné építeni, azt most tegye. Minden lehetőség adott ahhoz, hogy sikerrel járjon. Jókedvével, őszinteségével lenyűgözi környezetét. Munkatársai a segítségére lehetnek, hogy gyorsabban célt érjen!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Rossz hangulatban van ezért könnyen sebezhető. Most nehezen viseli a másoknak viccesnek tűnő megjegyzéseket, de ne álljon le emiatt vitatkozni senkivel. Nem ér annyit az egész! Pihenjen, próbáljon lazítani!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
A kitartás tulajdonképpen harc valamiért, amit az egyén nagyon szeretne. Ön éppen ilyen ember, aki, amit akar, azt el is fogja érni, mégpedig anélkül, hogy fel kellene áldoznia emberi értékeit és nézeteit. Szereti a sikert, a győzelmet, de nem minden áron. Ezt barátai és családja is tudja, éppen ezért tisztelik és szeretik.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Úgy érzi, a környezetében élők kissé elvetették a sulykot. Ezért igyekszik helyretenni őket és kritikus észrevételeivel rámutatni hibáikra, tévedéseikre. Meglepetésére, nem veszik rossznéven a dolgot, sőt, értékelik őszinteségét.

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Találékonyságával és ravaszságával olyan dolgokat sikerül megvalósítania, amelyekkel a társait is meglepi. Amennyiben fáradtnak, kimerültnek érzi magát, vegyen ki néhány nap szabadságot és lazítson. Utána a munka is jobban megy majd.

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk