És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szombatra


A mérleg most örülhet az életnek. A halak ne vásároljon kétes értékű ingatlant.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Sajnos az életét az utóbbi időben gyakran csak a sötét oldaláról szemléli. Pedig vannak szép időszakai is. Arról sem kellene megfeledkeznie! Ha lesz elég kitartása és önkritikája, akkor egyedül is képes lesz megbirkózni depressziójával. Ha mégis segítségre szorulna nemcsak szakemberekre, de családjára is számíthat.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Rendkívüli lehet ez az időszaka. Ugyanis megtörténhet, hogy eddigi szándéka ellenére mégis hajlandó oltár elé járulni. A körülmények hatására rájött, hogy a biztonság mindennél fontosabb az ön számára. S ha ezt összeköltözéssel, vagy egy igen kimondásával érheti el, akkor ezt fogja tenni!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Nagy elismerésnek és közkedveltségnek örülhet munkatársai körében. Nemcsak vezető beosztásba kerülhet, de szerettei és munkatársai is érzik, hogy ön mellett energiával töltődnek fel. Ezt időnként fárasztónak érzi, de soha nem tenne olyat, amivel bárkit megbánthatna. Sőt, igyekszik akár erején felül is segíteni!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Ezt az időszakot szakmailag akár a folyamatos változások ciklusának is tekintheti. Sikerül megtalálnia belső egyensúlyát, s ezáltal felelősségérzete is nő. Mivel környezete szinte vakon bízik önben és képességeiben, ezért még jobban igyekszik teljesíteni s mindent elkövet, nehogy csalódást okozzon nekik.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Családtagjai és barátai segítik önt abban, hogy megtalálja az egyensúlyt karrier és kötelezettség, szerelem és élvezetek között. Bár ez nem az ön időszaka, mégis élvezni fogja. Nem fenyegeti stressz vagy szakítás. Párkapcsolata is remekül működik, szinte már álomszerű. Fél, nehogy felébredjen!


* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Környezetében senki sem csodálkozik azon, hogy az utóbbi időben mindent komolyan vesz. Számos megpróbáltatás érte és túl sok mindenen ment keresztül ahhoz, hogy bízni és hinni tudjon bárkiben. Szerencséjére azonban van néhány ember a környezetében, akire számíthat és eddig nem adott okot a bizalmatlanságra!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Most örülhet csak igazán az életnek! Amennyiben most szeretne vállalkozást indítani, az mindenképpen sikeres és kockázatmentes lehet. Mivel stabilizálni szeretné kapcsolatát, akár egy gyermeket is bevállalna. Kedvese is szeretne megállapodni. Tudassa vele, hogy ön is kész a családalapításra!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Anyagi felelőssége és szociális tudata erősödik. Talán éppen ennek tudható be, hogy az egyre agresszívebbé és kegyetlenebbé váló világban igyekszik segíteni a rászorulóknak és könnyíteni helyzetükön. Úgy érzi, csak így válhat boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá az ön élete. Nem fog csalódni!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Sajnos nem azt és úgy teszi, ahogy ön szeretné. Ugyanis kénytelen olyan dolgokat is vállalni, amelyek megfosztják szabadságától és szabad döntésétől. Ebből a helyzetből viszont szeretne minél előbb és főleg fájdalommentesen kihátrálni. Ha óvatosan teszi, sikerülhet, mivel még szerencsecsillaga is a segítségére siet.

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Sikerült rendeznie az ön körüli problémákat, most már élheti a saját életét, ami után annyira vágyódott. Bár a későbbiekben lesznek gondjai a barátokkal, rokonokkal, de azokat minden nehézség nélkül tudja kezelni. Ingatlannal és üzleti ügyeivel kapcsolatos problémáihoz már kénytelen szakember segítségét kérni.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Elgondolkodhatna azon, hogyan tudna leghatékonyabban alkalmazkodni a munkahelyén esedékes változásokhoz. Tisztában van azzal, hogy lényegesen több munkára és feszes időbeosztásra kell számítania, mégsem szeretné az életét a munkahelyén eltölteni. Találja meg a mindkét fél számára elfogadható megoldást!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Amennyiben ingatlanba szeretne befektetni, alaposan fontolja meg a dolgot vagy kérjen szakembertől segítséget, nehogy olyan helyen vásároljon, ahol rövid idő alatt veszíthet az értékéből. Kedvese nem szól bele üzleti ügyeibe, de nem nézné jó szemmel, ha a közös megtakarításukat elbukná!

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk