És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szombatra


A skorpió válaszút elé kerülhet a párkapcsolatában. A halak kedvese szeretné komolyabbra fordítani a dolgokat.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Úgy érzi, betelt a pohár, elege van mindenből és mindenkiből! Képtelen kompromisszumot kötni és szinte pillanatok alatt robban, ha valami nem úgy történik, ahogy szeretné. Szedje össze magát és gyakoroljon önkritikát! Ne haragítsa fel az embereket maga körül, mert hosszú távon ön jár rosszabbul!

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
A körülmények és a lehetőségek arra ösztönzik, hogy új kihívások után nézzen. Azok a feladatok, amelyekkel eddig bízták meg felettesei, már nem elégítik ki. Valami újra, valami izgalmasra vágyik! Természetesen jobb anyagi feltételek reményében. Tudja, mire képes és mennyit ér a tudása! Használja ki!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Szellemi teljesítőképessége maximumon van. Ennek ellenére hajlamos rózsaszín álmokat dédelgetni és a mesékben hinni. Éppen ezért talán nem ez a legmegfelelőbb időszak arra, hogy hosszú távú terveket készítsen és kollégáit bevonja munkájába. Később nagyon megbánná, ha így cselekedne!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Nem kellene tovább halogatnia a szabadságát. Pihenjen, kapcsolódjon ki, most munkájával sem tudna továbblépni, s egyéb ügyei intézését is a szabadság végére halaszthatja. Szórakozzon, élvezze az életet, a nyugodt, békés kikapcsolódást és szerettei társaságát! Egyhamar úgysem lesz alkalma ilyen önfeledt pihenésre!

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Egyre jobban fogy az energiája, belső feszültsége pedig nő. Szinte képtelen tárgyilagosan, józanul szemlélni és kezelni az ön körül zajló eseményeket, s emiatt nem tud a konkrét teendőkre összpontosítani. Ennek ellenére ne adja fel! Hamarosan megváltoznak a körülmények, s minden a helyére kerül.

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Egyelőre semmilyen együttérzést nem mutat embertársai problémáival szemben, s ez nem helyes. Még mielőtt végleg erre az álláspontra helyezkedne, gondoljon arra, hogy a későbbiekben még önnek is jól jöhetne egy kis segítség, némi megértés. Ezek ismeretében döntse el, hogyan és mit lép tovább!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Nem szeret hivatalos ügyeket intézni, mert mindig valamilyen akadályba, nehézségbe ütközik. Okosabban tenné, ha olyan emberre bízná, aki ért hozzá és meg is tudja oldani. Párja egyre türelmetlenebb, mert nem bírja már az állandó mellőzést, s ha sürgősen nem csinál valamit, az a kapcsolatuk végét is jelentheti.

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Ha nem változtat párjához való viszonyán, hamarosan válaszút elé állíthatja kedvese. Ha szeretné megmenteni kapcsolatukat, akkor mondja el neki milyen fontos önnek s éreztesse vele, mennyire szereti. Amennyiben nem így cselekszik, elveszítheti őt! Fel a fejjel, talán még nem késő helyrehozni a dolgokat!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Lényeges, hogy terveiben és céljaiban ne a külvilágnak akarja megfelelni, hanem elsősorban saját magának. Ne a hamis, hanem az igazi értékek határozzák meg az irányt! Ön nem az az ember, aki ha nem kap elég elismerést környezetétől, értéktelennek érzi magát! Tisztában van azzal, hol a helye a világban és mennyit ér!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Nem igazán érzi jól magát a bőrében. Az utóbbi időben bármihez is fogott, nem úgy sikerült, ahogy elképzelte. Ennek ellenére nem kellene kétségbe esnie! Még semmi sincs veszve! Egy biztos és sikeres családi háttérrel rendelkező embernek, nincs miért aggódnia! Szeretteire eddig is és ezután is számíthat, s ezt ön is tudja!

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Csak akkor lesz képes másoknak segíteni, problémáikat megoldani, ha nyitott lesz a külvilág felé, s észreveszi szenvedésüket. Sőt, akár még kisebb áldozatra is képes a bajok orvoslása érdekében. Érezni fogja ezeknek az embereknek a háláját a segítségért! Ezek után tudja igazán értékelni azt az anyagi biztonságot, amelyben él!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Kedvese szeretné komolyra fordítani kapcsolatukat, már a kézfogót fontolgatja, csak ön mellette legyen. Nincs más dolga, csak eldönteni, mennyire fontos önnek ez a kapcsolat, s érzi-e olyan erősnek, hogy összekösse az életét kedvesével! Ha a válasza igen, akkor nincs semmi akadálya a dínom-dánomnak.

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk