És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szombatra


A rák felejtse el a kevésbé fontos ügyeket. A skorpió készüljön fel, hogy ha viszonyba kezd, kiürül a pénztárcája.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Érdeklődik, keresi az útját és igazát, és igyekszik másoknak is új életcélt találni. Tele van energiával és tetterővel, s lelkesedése a mozgatórúgója. Ugyanakkor nem feledje, hogy környezetében sem mindenki érdemli meg a segítségét. A munkamániáját sem kellene még tovább fokoznia, mert rámehet a párkapcsolata!

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Egy váratlan utazás olyan élményekhez és tapasztalatokhoz juttathatja, amelyek hatására nemcsak szeretteivel, de kedvesével való kapcsolatát is átértékeli. A rokonokkal és barátokkal ismét élvezheti az együttléteket, s igyekszik minél több időt tölteni velük. Érzi, nagy szüksége volt erre az utazásra!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Ebben az időszakban olyan munkaajánlatot kaphat, amelyet nem lenne okos dolog visszautasítani. Ugyanis nemcsak tehetségét, de szakmai ismereteit, tudását is lényegesen több pénzzel honorálják, mint eddig bárhol. Jó tanács: ne bonyolódjon kalandba új munkahelyén, mert annak ön látná a kárát!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Szerettei és barátai arra bátorítják, hogy elsősorban a fontos dolgokra, céljaira, s az új elvárásokra összpontosítson. A kisebb, jelenleg hanyagolható ügyeket egyelőre felejtse el. Kollégái segítségére lehetnek abban, hogy a kezdeti nehézségeket átvészelje, melyek után egy nyugodtabb időszak következhet.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
A már eleve problémákkal küszködő párkapcsolata nehezen fogja túlélni ezt a kemény időszakot. De amíg a reménynek csak a szikrája is látszik, addig nem szabad feladnia! Természetesen csak akkor harcoljon, ha önnek még jelent valamit és fontos ez a kapcsolat. Akkor viszont adjon bele mindent!

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
A társával való kapcsolata olyankor igazán felhőtlen, amikor éppen nem az otthonukban tartózkodnak. Az otthoni, családi gondok, ha nem sikerül legalább ideiglenesen eltávolodniuk tőlük, idővel teljesen felemészthetik a kapcsolatukat. Elejét veheti ennek, ha erre a hétvégére valami üdítő programot tervez. Üdülésre, nyaralásra szólítják fel a csillagok. Csónakázni muszáj.

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Amennyiben párkapcsolatával minden rendben van, egy megoldható kis probléma még jobban összekovácsolhatja önöket. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, ha párja egy közös programra nemet mond. Elképzelhető, hogy nincs kedve, fáradt és pihenni szeretne. Legalább kérdezze meg a nem okát!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Ha belevág egy titkos szerelmi viszonyba, készüljön fel arra is, hogy a pénztárcája alaposan meg lesz csapolva. Éppen ezért nem kellene kockázatot vállalnia, ugyanis a rosszul felmért lehetőségek komoly anyagi és presztízsveszteséggel járhatnak. Gondolkodja meg, mi a fontosabb önnek: a család vagy a titkos viszony.

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Barátai és szerettei igyekeznek gondoskodni arról, hogy az élete nyugodt, békés mederben folydogáljon. Ennek ellenére ne várja a sült galambot, mert nem repül a szájába! Szedje össze magát és ön is tegyen azért, hogy a dolgok még simábban, gördülékenyebben haladjanak előre! Együtt könnyebb és gyorsabb lesz!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
A barátok és ismerősök, bár sok örömet, de néha több problémát okoznak. Talán meg kellene beszélniük a határokat, hogy meddig feszíthető az a bizonyos húr, hogy senki se okozzon bánatot, csalódást a másiknak. Ezért jobb mindjárt a kapcsolat kialakulásának az elején tisztázni a játékszabályokat!

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Amennyiben párkapcsolatban él, készüljön fel arra, hogy kedvesét még ritkábban fogja látni. Ez azért valószínű, mert karrierje egyre ível felfelé, s ez feltételezi azt is, hogy sokkal több időt kell a munkahelyén töltenie. Ezt igyekezzen tolerálni neki és segítse őt, mert párjának ezt a lehetőséget nem szabad kihagynia!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Ha még mindig szingli, akkor most jól nyissa ki a szemét és a szívét, mert valaki nagyon szeretné meghódítani. Ne tiltakozzon ellene, mert ez a kapcsolat olyan ajtókat nyithat ki, amelyek régóta zárva vannak. Engedje el magát és élvezze az életet! Eddig úgysem volt sok örömben, megértésben része!

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk