És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp vasárnapra


A Rák kitartóan haladjon a saját útján, így fogja elérni a célját, az Oroszlán jó ha tudatosítja magában, álmodozással nem éri el a kiszemeltjét, az egyedülálló Mérleg ne keseredjen el – állapota átmeneti.

* Kos (március 21.-április 20.)
A hivatással kapcsolatos ügyek kötik le minden gondolatát. Szeretne váltani és egy új munkahelyen kipróbálni a tehetségét. Munkahely változtatáson most ne törje a fejét, inkább napolja el a tervét, pihenjen, hogy gyűjtsön erőt az új élethez. A szervezetének és az idegeinek is jót tenne egy kis környezetváltozás. Utazzon el legalább a mai napon.

* Bika (április 21.-május 20.)
Igaz, hogy nyár van és ez a fagylaltszezon ideje, de legyen óvatos a gombócok számával. Ha nem ismeri a mértéket, akkor annak akár torok- vagy mandulagyulladás is lehet a vége. Vigyázzon, ne tartózkodjon túlságosan hosszú ideig huzatos helyen, mert az ízületeinek nem jó, ha tartósan lehűlnek. A testedzéssel is legyen óvatos, ne erőltesse túl magát.

* Ikrek (május 21.-június 21.)
Amennyiben az egészségi állapota még nem engedi meg, hogy egész nap úton legyen, akkor ne erőltesse. Törődjön bele, hogy még a lábadozás ideje tart, ne kockáztasson, mert újra visszaesik. Igaz, hogy Ikrek jegyűként energikus és fiatalos, de most ne legénykedjen, hanem hallgasson az orvosára. Legyen türelmes és olyan egészséges lesz, mint régen.

* Rák (június 22.-július 22.)
Ne féljen a megmérettetéstől, mert a rengeteg munkának hamarosan meglesz az eredménye. Haladjon csak kitartóan a saját útján, s ha továbbra is kellő szorgalommal áll hozzá a feladatához, akkor eléri a célját és a vágya teljesül. Most azonban ne a feladatain törje a fejét, hanem inkább lazítson és pihenje ki a munka fáradalmait. A mai napja legyen a családjáé.

* Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Álmodozással nem fogja tudni meghódítani a szíve választottját. Adja tudtára, hogy szívesen megismerkedne vele. A távolról való csodálással nem jut előbbre, mert jobban meg kell ismernie. Akkor tudja csak eldönteni, hogy valóban rá várt-e vagy csak hiú ábrándokat kergetett. Kezdeményezzen, hiszen nem veszít vele semmit sem.


* Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Minden lépését alaposan megfontolja, mert biztosra szeretne menni. Ezzel pedig éppen az ellenkezőjét éri el, mert túlságosan merevnek tűnik. Ebben a helyzetben kreatívnak kellene lennie, könnyednek és kiegyensúlyozottnak. Nehezen látja be, hogy tévúton jár, és makacsul ragaszkodik az eddig jól bevált módszeréhez. Még nem késő, hogy új megoldást találjon.

* Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Ne keseredjen el, ha pillanatnyilag egyedül van, higgye el, ez csak átmeneti állapot. Bátran csináljon programot, menjen társaságba, vagy sportoljon, mert nagy az esélye, hogy most megtalálja az igazit. Természetesen ne magányos sportot űzzön, hanem olyat, amelyben megismerkedhet valakivel. A strand vagy a fitnesz terem jó hely az ismerkedésre.

* Skorpió (október 23.november 21.)
Csendre, nyugalomra vágyik, szeretne elvonulni kicsit a külvilág zajától. Nem történik semmi tragédia, ha nincs mindenhol ott, ahová hívják, és ha nem áll a központban. Ha ilyen kedve van, akkor ezt nyugodtan vállalja fel és ezt meg fogják érteni a barátai, ismerősei is. A családtagok leszerelése kicsit nehezebb feladat, de próbálja szép szóval meggyőzni őket.

* Nyilas (november 22.-december 21.)
Remekül érzi magát az ismerőseivel a társaság középpontja és sok dicséretet kap. Kedvelik életkedve, lelkesedése miatt, és szívesen veszi, ha elismerik, de legyen óvatos, mert nem mindenki őszinte, aki annak mutatja magát. Néhányan közülük csak előnyöket remélnek, és nem riadnak attól sem vissza, hogy kihasználják. Hiszen a nagyvonalúsága közismert.

* Bak (december 22. – január 20.)
A bolygóállások fejfájásra hajlamosítják, ami mögött nem biztos, hogy magas vérnyomás húzódik meg. Nyári meleg is okozhatja, de inkább egy megoldhatatlan probléma miatt fájhat a feje. Ne gyötörje magát vele, inkább próbálja meg valakivel megbeszélni és megoldást találni rá. Ne csináljon ügyet abból, hogy segítséget kell kérnie, hisz nem találja a kiutat.

* Vízöntő (január 21. – február 19.)
Kapcsolata tartóssága azon múlik, hogy mennyire képes alkalmazkodni. Amennyiben csak a saját érdekeit nézi, és azon fáradozik, hogy az utolsó szó is az öné legyen, akkor nagy az esélye, hogy a partnere veszi a sátorfáját és véget vett a viszonyuknak. Még időben gondolja át, hogy a viselkedésén mit kellene változtatnia, ne utólag itassa az egereket.

* Halak (február 20.-március 20.)
Legalább a mai napon, ne foglalkozzon a gondjaival, hanem tegye szabaddá magát és töltse idejét a szeretteivel. Viszont, ha már szabadságát tölti, akkor főleg a vízparton óvatosan napozzon, és használjon fényvédő krémet. Főleg a déli órákban legyen árnyékban egy jó könyv és egy kellemes hűsítővel. Ez jó időtöltés és biztosan lelkileg is feltöltődik.

hirado.hu

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk