És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp vasárnapra


A Nyilas úgy érzi, hogy túlságosan egyhangúan telnek a napjai, a Vízöntő jó üzleti ajánlatot kap, a Kos végre élvezheti a nyugodt órákat.

* Kos (március 21.-április 20.)
A szerelemnek, a meghitt óráknak kedveznek a bolygóállások, a sötét felhők elvonultak a feje fölül. Élvezze a nyugodt órákat és a romantikus hangulatot. Ég a vágytól, hogy kényeztesse a kedvesét, s hogy elhalmozhassa a szeretetével. Az egyedülálló Kos jegyűek se szomorkodjanak, mert a kiadós séta vagy a kirándulás egy vidám társasággal, remek időtöltés.

* Bika (április 21.-május 20.)
Annyira fáradtnak érzi magát, hogy legszívesebben ágyban maradna, és egésznap csak lustálkodna. Akkor mi az akadálya? Ne legyen túl szigorú önmagával szemben, hisz bármennyire is energikus, mégis időnként szüksége van pihenésre. Természetesen, ha olyan kellemes és halaszthatatlan ügy szólítja el, mint a szerelem, egy percig se tétovázzon.

* Ikrek (május 21. – június 21.)
Még mindig az érzelmi gondjai foglalkoztatják. Elég nehéz időszakon van túl, de végre már látja az alagút végét is. Szerencsére levonta a tanulságokat, és sokkal bölcsebbé vált és mindezt a Szaturnusz bolygónak köszönheti. Az ízületi gyulladását, vagy a reumatikus panaszait ne hanyagolja el, és mozogjon többet, különben a fájdalmai erősödhetnek.

* Rák (június 22.- július 22.)
Megrémíti az új kapcsolata kiegyensúlyozottsága, úgy érzi, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Nem szeretne csalódni, ezért hibákat keres a partnerében. Túlságosan sokat rágódik és minden szavát alaposan értékeli, persze lehetőleg negatív megállapításokat tesz. Fölösleges az ördögöt a falra festenie, jön az magától, ha ez van a sors könyvében megírva.

* Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Újra kiegyensúlyozott, életkedve is a régi, mert szerencsére az elmúlt napok rosszkedve már tovaszállt. Biztosan halad a kitűzött célja felé és ez főleg a biztonságérzetét növeli. Pénzügyekben még mindig nem áll valami jól a szénája, de ha óvatosan költekezik, és igyekszik csak a legszükségesebb dolgokra költeni, akkor az anyagi ügyei is rendeződni fognak.

* Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Minden kapcsolatban felmerülnek problémák, amelyeket érdemes minél hamarabb orvosolni. Az együttélés nem sajnos időről –időre súrlódásokkal jár, hiszen nem egyformák, és bizonyos dolgokról elég gyakran más az elképzelésük. Ennek ellenére érdemes alkalmazkodni, sőt néha a háttérbe szorulni. Persze mind ezt a kölcsönösség jegyében.

* Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Leghasznosabb a középút, tartja a mondás, amit érdemes megfogadnia. Ügyeljen arra, hogy ne essen át a ló túlsó oldalára, hanem maradjon meg a realitás talaján. A kelleténél jóval érzékeny hangulatban van, emiatt könnyen megsértődik, s még a legkisebb dolog miatt is felhúzza az orrát. Emiatt nem szabad elvárnia, hogy egész nap mindenki vigasztalja.

* Skorpió (október 23. – november 21.)
Az új ismeretsége kedvezőnek bizonyul, bár igaz, hogy először csak munkakapcsolatnak indult. Most viszont egyre jobban érzi, hogy a munkánál már fontosabbnak tartja, hogy mindennap találkozzanak. Megérzései azt súgják, hogy nem csak a munkában vannak összhangban, hanem a gondolkodásuk és a szerelemről alkotott véleményük is nagyon hasonló.

* Nyilas (november 22. – december 21.)
Úgy érzi, hogy túlságosan egyhangúan telnek a napjai, emiatt izgalomra, és változatosságra vágyik. Itt a remek alkalom, hogy kipróbáljon olyan tevékenységet, ami kizökkenti a nyugalmából. Lendületességben nem szenved hiányt, de nem mindegy, hogy az élet melyik területén használja fel. Azonban a szerelemben nyugodtan kezdeményezhet.

* Bak (december 22. – január 20.)
Bár nem sok kedve van hozzá, mégis tudja, hogy a munkájához elengedhetetlen, hogy tovább képezze magát. Szeret tanulni, de ez a téma, most nem túlzottan érdekli, mert unalmasnak találja. Sok választása nincs, vagy ismét beül az iskolapadba, vagy a ranglétrán egy lépést sem tesz előre. Bátran vágjon bele, szorgalma majd átsegíti a nehézségeken.

* Vízöntő (január 21. – február 19.)
Váratlanul olyan üzleti ajánlatot kap, amelyet érdemes megfontolnia. Mindig is ilyen feladatról ábrándozott, most itt a vissza nem térő alkalom. Ragadja meg az üstökénél fogva a szerencséjét és ne engedje el. Ugyanis, ha elszalassza ezt a vissza nem térő lehetőséget, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy egyhamar nem, vagy soha többé nem tér vissza.

* Halak (február 20. – március 20.)
A vágyai megvalósításához kénytelen kölcsönt felvenni vagy valakitől kölcsön kérni. Mivel nem volt eléggé előrelátó és nem spórolt eléggé, ebben az esetben nem tehet mást. A takarékoskodást most elkezdeni nem sok értelme van, mert az előbb kellett volna elkezdenie. S most nem főne a feje, hogy honnan teremtse elő a tervéhez az szükséges összeget.

hirado.hu

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk