És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp vasárnapra


A Szűz ma jóval kritikusabb a szokásosnál, a Nyilasnak kellemes utazásra lesz lehetősége, a Vízöntő humorával és viselkedésével elkápráztatja a környezetét.

* Kos (március 21.-április 20.)
Eszébe se jusson, hogy megtorpanjon, ha a tanulmányai során nehézségekbe ütközik, mert, ha meghátrál, akkor a terveit sohasem valósíthatja meg. Kár lenne feladnia, már az első nehézség láttán. Ha szükséges, kérjen segítségét és újult erővel haladjon tovább. Legrosszabb az, ha abbahagyja, mert azzal csak az önbizalmát és az önértékelését csökkenti.

* Bika (április 21.-május 20.)
Amennyiben megteheti, ebéd után iktasson be egy rövid alvást a napirendjébe. Bika jegyűként szeret lustálkodni és a pihenő segíti túljutni az ebéd utáni álmosságon. Ha megfogadja, akkor újult erővel tud részt venni a délutáni programján. Viszont, ha kénytelen dolgozni, nem marad más, hogy felfrissüljön csak a kávé vagy egy pohár tea, esetleg hideg limonádé.

* Ikrek (május 21.-június 21.)
Könnyen szeretne sikert elérni a szerelemben, de ez most csak hiú ábránd marad. Hiába született a legszerencsésebb jegyben, de a sors ezt most nem veszi figyelembe. Csak, ha a szíve mélyén valóban elkötelezi magát és elég kitartó, akkor lehet esélye, hogy a célját elérje. A boldogságot nem adják ingyen, keményen meg kell dolgoznia érte.

* Rák (június 22.- július 22.)
Legyen kicsit önző, csak a saját igényeivel és vágyaival törődjön, és ne a más szekerét tolja. Nagyon segítőkész, ami nemes tulajdonság, de most önmagát és a családja érdekeit helyezze előtérbe. Már eddig is sok csalódás érte, mert annak segített, aki csak kapni akart, de adni nem. Itt az ideje, hogy végre tanuljon a saját hibáiból, még ha kellemetlen is.

* Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Rendkívül büszke a párja elért eredményeire és örömmel hallja, hogy szép sikerekben van része. Rendkívül kötelességtudó, és becsvágyó, ezért hajlamos túlhajszolni magát. Sajnos túl nagyok az elvárásai önmagával szemben és sohasem elégedett a munkájával. Jól teszi, ha sokat dicséri, mert ezzel növeli önbizalmát, és örömét leli majd a munkájában.

* Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A mai napon kritikusabb a szokásosnál. Pedig ezzel megbánthatja a környezetében élőket. Egy kedves szó, egy simogatás vagy egy őszinte mosoly és meglátja ettől ön is jobban érzi majd magát. A céljait így is elérheti, akkor meg miért ne tenné meg? Gondolja át, hogy sokkal jobb szeretetet és örömet adni, mint meggondolatlanul megbántani bárkit.

* Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Még mindig sokat tépelődik mielőtt a végleges döntést meghozná, ami ebben az esetben egyáltalában nem baj. Sőt, okosan teszi, hogy nem hamarkodja el a lépését, mert visszaútra, ha már elkötelezte magát, nem sok az esélye. Azaz csak akkor, ha felvállalja az azzal járó minden kellemetlenséget. Legyen résen, mert sajnos jelentős anyagi veszteség is érheti.

* Skorpió (október 23.-november 21.)
Érdemes kimozdulnia otthonról, még akkor is, ha nem sok kedve van. Ugyanis megismerkedhet valakivel, akivel pozitívan alakul majd a kapcsolata. Nem biztos, hogy egy életre szóló szerelem lesz belőle, de egy kellemes és hosszan tartó barátság az igen. Olyan barátra lel benne, akire minden esetben számíthat, és a segítségéért nem vár cserébe semmit

* Nyilas (november 22.-december 21.)
Egy kellemes utazásra van lehetősége, amit mindenképpen használjon ki. Viszont a lehető legalaposabban készüljön föl rá, legyen körültekintő és előrelátó. Kössön biztosítást és a legszükségesebb gyógyszerekről se feledkezzen meg, mert az ördög sohasem alszik. Egy hirtelen kialakuló szerelem ellen nem fog tudni biztosítást kötni.

* Bak (december 22.-január 20.)
Bak jegyűként józanul bánik a pénzzel, de ma többet költ, a kelleténél. Amennyiben ez nem okoz gondot, akkor nincs semmi baj, de ha később ez az összeg hiányozni fog a költségvetéséből, akkor jobb, ha megfontolja, hogy mire is adja ki a pénzét. Bár egyáltalán nem baj, ha néha kissé könnyelmű és élvezni tudja az életet. Főleg, ha a társa is egyet ért ezzel.

* Vízöntő (január 21. – február 19.)
Optimizmusával, életkedvével és remek humorával elkápráztatja a környezetét. Mások ezt az oldalát még nem nagyon ismerik és ezért nem is veszik észre, hogy ez elsősorban a szívének nagyon kedves személynek szól. Ugyanis így szeretné mindenáron felhívni magára kiszemeltje figyelmét. Igyekezete sikerrel jár és eredetiségével szinte megbabonázza őt.

* Halak (február 20. – március 20.)
Ingerültebb és mogorvább a kelleténél, pedig a dicsérettel jóval többet érne el a kedvesénél. Próbálja ki, hogy ha türelmesebb, akkor a párja még a csillagot is lehozza az égről. Az sem mellékes szempont, hogy nem kell majd, bocsánatot kérnie, ha képes uralni a heves érzelmeit, és nem csak vitatkozással telik a napja. Mondja el, mi bántja, biztos meghallgatja.

hirado.hu

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk