Kódolatlan lesz az M3-as tévécsatorna a MinDig TV-n az ünnepek alatt


Kódolatlanul nézhetik az ünnepek alatt a MinDig TV felhasználói az M3-as tévécsatornát, erről állapodott meg a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és az Antenna Hungária Zrt. A csatorna december 18-tól január 4-ig fogható kódolás nélkül, emellett a csatorna élő műsora a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz.

Az MTVA és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján az M3 csatorna a C jelű multiplexen, a 45. programhelyen lesz elérhető kódolatlan formában minden MinDig TV felhasználó számára, a karácsonyi ünnepek alatt több mint kmét héten keresztül. Azoknak, akiknél esetleg nem jelenik meg automatikusan az M3 csatorna a programlistában, előfordulhat, hogy automatikus újrahangolást kell végezniük a dekóderen, vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken, de ha ezt megteszik, ők sem maradnak le a csatorna ünnepi műsorairól.

A most két éves M3 csatornán a magyar televíziózás legendás, a bemutatásuk idején nagy sikert aratott műsorai láthatók, melyeken generációk nőttek fel. Az M3 kínálatában magyar filmek, külföldi filmsorozatok, kabaréműsorok, vetélkedők, koncertek, zenei válogatások, színházi közvetítések és sportműsorok is megtalálhatók a ’80-as, ’90-es évekből. A kódolatlan időszak alatt olyan népszerű sorozatok kerülnek képernyőre, mint az Onedin család, a Charlie angyalai, az Életképek, a Família Kft. vagy a Vészhelyzet.

A nagy népszerűségnek örvendő, és már több mint egymillió letöltéssel büszkélkedő MinDig TV applikációban is élőben lesz elérhető az M3 műsora ebben az időszakban.

havariapress

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk