Árokba csúszott, elütötték, cserbenhagyták, s még fel is akarták gyújtani az autót, amellyel elgázolták


Segítségnyújtás elmulasztásának és egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként járnak el egy 33 éves és egy 26 éves férfi ellen, járművüket pedig lefoglalták, miután kiderült, hogy ők gázolhatták el a március 23-án este Somogyszil külterületén autójával árokba csúszott asszonyt.

A havas úton a nő elvesztette uralmát járműve irányítása felett, lesodródott az úttestről, majd –  miután kiszállt a járművéből –  az út szélén elütötte egy arra közlekedő Volkswagen Passat. A gépkocsi vezetője megállás nélkül továbbhajtott. Az asszony a baleset következtében megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek eredményeként Somogyszil külterületén, egy szántóföldön hátrahagyva megtalálták a keresett járművet. A helyszíni szemle adatai alapján az elkövetők megpróbálták felgyújtani a kocsit, amelyről a rendszámokat is eltávolították.

Az igali rendőrök a kaposvári baleset-helyszínelő segítségével azonosítottak két büssüi lakost, akiket másnap elfogtak és előállítottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

Police.hu

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk