Az ASA-tól távozó Ilie Stan újabb megdöbbentő nyilatkozata: “Azzal fenyegetett ez az egyén, hogy tönkretesz”


Megelégelte Ilie Stan azt a bánásmódot, amelyben Marosvásárhelyen része volt, ezért döntött úgy, hogy távozik az ASA-tól, mondta el a szakvezető hétfőn este a DigiSport TV Fotbal Club című élő műsorában, mi vezetett a kenyértöréshez az 1. ligában szereplő klubbal.

A televízió honlapján ismertetett nyilatkozat szerint az ASA középpályása, Tiberiu Petriș édesapja hihetetlen helyzetbe hozta őt.


Korábban írtuk:


“Nem menesztettek. Azért távoztam, mert elegem lett abból a nyomásból, amelyet ez az ember folyamatosan gyakorolt rám. Ez elfogadhatatlan. Amikor játszott a fia, minden rendben volt. De ha nem került be a csapatba, nekem is rögtön gondjaim támadtak. Tiberiu egy olyan játékos, akiből lehet valami a jövőben, de most… nekem semmi bajom vele. Tiberiu Petrișről beszélek. Amióta a csapatnál vagyok, folyamatosan dolgoznom kellett a játékosok morálján, biztatnom kellett őket, mert hol azt olvasták a sajtóban, hogy menesztenek, hol azt, hogy távozom. A Voluntari elleni mérkőzés után megfenyegettek, és ez az egyén azt mondta, hogy tönkretesz. Igen, igen, az apja! ‘Hallod, három-négy edzőt már elintéztem itt. Téged is elintézlek!’ Hát mi van, rabszolgák vagyunk?” – fogalmazott indignáltan a szakember.

Hozzátette, soha senkivel nem veszekedett a marosvásárhelyi klub vezetőségi tagjai közül, “de ez az ember felőrölte az idegeimet. Maior úr (Claudiu Maior – a szerk.) azt mondta: távoznod kell, ha nem teszel Tiberiu kedvére! Az én fiaim is játszottak, az enyémek is tehetségesek. De ha őket nem tettem be, hogy ne űzzek csúfot a csapatból, akkor miért tettem volna be Tiberiut?” – mondta Ilie Stan a DigiSport TV hétfő esti műsorában.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk