Hadat üzent a kormány a tisztességes embereknek


Bizalmatlansági indítvány benyújtását fontolgatja a Nemzeti Liberális Párt (PNL) – közölte Raluca Turcan, a politikai alakulat ideiglenes elnöke.

Turcan azt is bejelentette sajtótájékoztatóján, hogy vasárnap este részt vesz a büntető törvénykönyvek módosítását célzó tervezetek elleni bukaresti tüntetésen.

“A Szociáldemokrata Párt és Liberálisok és Demokraták Szövetsége alkotta többség (PSD – ALDE) hadat üzent ezen ország tisztességes polgárai ellen’ – jelentette ki a PNL ideiglenes vezetője, aki szerint a közkegyelmi, valamint a Btk. módosítását célzó rendelet tervezete nem azt a célt szolgálja, hogy megoldódjon a romániai börtönök túlzsúfoltságának problémája, hanem valódi célja a PSD-ALDE politikai klientúrájának, a privilegizáltak csoportjának börtönönből való kiszabadítása.

A PNL minden eszközével védeni fogja a becsületes román állampolgárok ügyét, szögezte le Raluca Turcan, hozzátéve ezzel kapcsolatban, hogy az általa képviselt formáció fontolóra veszi egy bizalmatlansági indítvány benyújtását. Erről csütörtöki gyűlésén dönt majd a PNL vezetősége.

AGERPRES

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk