Lövöldözés Marosvásárhelyen: újabb részletek kerültek nyilvánosságra


Helyszínelők a bárnál | Fotó: zi-de-zi.ro


Emesének hívják a vasárnap esti marosvásárhelyi gyilkosság áldozatát. A 28 éves nőn a férje ejtett halálos sebet fegyverével, egy gumilövedékes pisztollyal. Anya nélkül maradt egy 2,5 éves gyerek – derült ki a család ismerősei által közölt információkból.

Mint megírtuk, a lövöldözés egy Egyesülés negyedi bárban történt. Az áldozat a szórakozóhely alkalmazottja volt. Az Agerpres által idézett ügyészségi források szerint a tettes a bárba lépve egyenesen a nő felé irányította az engedély nélkül birtokolt fegyvert, majd lőtt. Egy vendéget is megsebesített, aki a Esti din Targu Mures, daca… című Facebook-csoportban megjelent információk szerint a bár egyik vendége volt.

A nő kórházba szállítása után belehalt a sérüléseibe, a megsebesített fiatalember nincs életveszélyben. A tettest röviddel a lövöldözés után elfogták.

A Esti din Targu Mures, daca… című zárt Facebook-csoportban közölt információk szerint az áldozatot Emesének hívják. Ezt megerősítik a 28 éves nő Facebook-oldalán vasárnap este megjelent gyászoló bejegyzések is.

A család közeli ismerősei úgy tudják, hogy a gyilkos Gál Emese férje, akivel van egy 2,5 éves gyermekük is, de akivel egy ideje külön éltek. A gyilkost vélhetően a féltékenység vezérelte.

maszol

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk