Meghalt a nő, akire kutyák támadtak kocogás közben


Fotó: NEWS.RO

Meghalt egy nő a fővárosi 6. kerületben található tó közelében, akire kocogás közben kutyák támadtak – tájékoztatott szombaton a bukaresti rendőrség.

A rendőrséget az 112-es segélyhívószámon értesítették szombaton, hogy egy kocogó személyt megharaptak a kutyák. A hatóságok azonosították a sérülései következtében elhunyt áldozatot. A bukaresti ügyészség átvette az ügyet.



A 6. kerületi polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint a nőt a mezőn találták meg a rendőrök, 270 méterre a legközelebbi háztól és 300 méterre a Morii-tó gátjától, amely Bukarest és Chiajna határán fekszik.

A terület régen a termelőszövetkezethez (CAP) tartozott, jelenleg tulajdonosa van – állítja a helyi hatóság.

A kerületi polgármesteri hivatal leszögezte: Bukarestben a kóbor kutyák ellenőrzésére és begyűjtésére jogosult egyetlen intézmény a városházának alárendelt állatfelügyeleti és -védelmi hatóság (ASPA). Azt is közölték, hogy a 6. kerületi rendőrséghez az utóbbi időben nem érkeztek kóbor kutyák jelenlétére vonatkozó panaszok a környékről.

A polgármesteri hivatal képviselői hangsúlyozták ugyanakkor, hogy a helyi rendőrség támogatja az ASPA munkáját, és heti rendszerességgel vannak közös akcióik.

AGERPRES

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk