Teherautóval ütköztek, 6 halott!


Szokatlanul súlyos, hat halálos áldozatot követelő autóbaleset történt ma hajnalban Arad megyében. Három személy könyebben megsérült, egy öt éves kislányt kórházban ápolnak. A rendőrség megállapította, a halálos áldozatok többsége magyar nevű, négyen Hargita megyéből származnak. A szerencsétlenség a 7-es főúton történt, a Maros megyei rendszámú autó Déva irányába hajtott, amikor Konop bejáratánál kisodródott a sávjáról, és előbb a másik menetirányban közlekedő személygépkocsival, majd egy nyergesvontatóval ütközött. A kamion kabinja alá szorult gépkocsi a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

Az autóban heten ültek. Hatan közülük a helyszínen életüket vesztették, a hetedik utast, egy öt éves kislányt súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak. A másik személygépkocsi három utasa csak enyhe sérüléseket szenvedett.
A rendőrségi szóvivő szerint a balesetet feltehetően a gépkocsivezető fáradtsága okozta. A balesetről beszámoló romániai portálok azt közölték, hogy a gépkocsiban – melyben az áldozatok utaztak – nagyon sok csomag volt. Ebből arra következtettek, hogy az áldozatok külföldről tértek haza. A baleset a nagylaki határátkelőtől mintegy 110 kilométerre történt. Az E68-as országúton mintegy négy órán keresztül állt a forgalom a helyszínelés miatt. a maszol és az MTI jelentése alapján

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk