Gerard Piquét kiállították pályafutása utolsó mérkőzésén


„Kiba..ott szégyen vagy. Sz..ok a k..a anyádra!“ – indokolta a döntést a mérkőzés jegyzőkönyvében a találkozó játékvezetője.

Az FC Barcelona középhátvédje, aki múlt héten elbúcsúzott a katalán közönségtől, az Osasuna elleni, idegenbeli összecsapáson volt utoljára tagja a keretnek, kedd este, és a mérkőzés nem csak amiatt marad emlékezetes, mert a futballista pályája végetért, hanem amiatt is, ahogyan ez megtörtént. A csapat kapitánya szünetben, az öltözőfolyosón kapta meg a piros lapot a játékvezetőtől (aki egyébként a 31. percben Robert Lewansdowskit is kiállította).

Piqué eléggé kivetkőzött magából, miután csapata egy gólos hátrányban vonult öltözőbe, és a találkozó jegyzőkönyve szerint ocsmány módon kifogásolta, hogy a bíró jogtalanul ítélt szögletet az ellenfelük vezető találatát megelőzően.

„Láttad, hogy mire ítélték szögletet? A bírók közül te b.talál ki velünk messze a legtöbbször. Kib.ott szégyen vagy. Sz.ok a k.a anyádra!“

– mondta Gerard Piqué.

A Barcelona amúgy hátrányból fordítva 2-1-re nyert: az Osasuna a 6. percben, Garcia találatával vezetéshez jutott, az éllovas katalánok azonban a második félidőben javítani tudtak, és Pedri a 48. percben egyenlített, majd Raphinha a 85-ben a győztes gólt is megszerezte.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk