Hosszú idő után itt az első hír Michael Schumacher állapotáról!


Nem jó hír a a hétszeres Forma-1-es világbajnok rajongóinak, hogy aligha javult a síbalesetet szenvedett Michael Schumacher állapota, ezért lapértesülés szerint a felesége az Egyesült Államokba szeretné vinni a férjét, egy ottani agyspecialistához.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher 2013 decemberének végén, alig egy évvel visszavonulása után szenvedett súlyos agysérülést egy franciaországi síbalesetben. Az F1-legendát kilenc hónapos kórházi kezelés után 2014 szeptemberében szállították a család svájci otthonában kialakított miniklinikára, állapotáról pedig azóta sem tudni semmit.

Igen valószínű, hogy a 48 éves exversenyzőnél az elmúlt négy évben nem történt jelentős javulás, a német Bravo értesülése szerint ezért is készülnek arra, hogy az Egyesült Államokba szállítsák.

A magazin azt írja, Schumacher felesége, Corinna a család texasi farmjára vinné férjét, hogy ott próbálkozzon meg a kezelésével egy neves agyspecialista, bizonyos Mark Weeks, aki talán “új reményt” adhat a családnak.

“Hatalmas tapasztalatunk van az agysérüléses páciensekkel. Európában talán egy kórház sem kezel annyi esetet, mint mi” – idézte a Bravo az orvost.

InfoRádió

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk!