Még egyszer megverte a Real a Barcelonát – mozgóképes összefoglalóval


A Real Madrid hazai pályán 2-1-es győzelmet aratott szombaton az ősi rivális FC Barcelona felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A vendégeknél Lionel Messi beállította Alfredi Di Stefano El Clasicókra vonatkozó gólrekordját.

Real-Madrid-Barcelona-Sergio-Ramos
A két csapat között ez volt a 225. összecsapás és a 90. Real-siker. Emellett 87 Barca-győzelem született, 48 mérkőzés pedig döntetlennel zárult. A négyszeres aranylabdás Messinek a szombati volt a 18. gólja a Real Madrid elleni találkozókon. Korábban ennyi találatig csak Alfredi Di Stefano jutott, aki a fővárosi csapatban volt annak idején rendkívül eredményes a nagy riválissal szemben. A harmadik helyezett Real Madrid a szombati győzelemmel 13 pontra csökkentette hátrányát a listavezető Barcelonával szemben. Primera División, 26. forduló: Real Madrid-FC Barcelona 2-1 (1-1) gólszerzők: 6. Benzema, 82. Sergio Ramos – 18. Messi, piros lap: 90.+ Víctor Valdés (Barcelona)
További eredmények: Deportivo La Coruňa – Rayo Vallecano 0:0 piros lap: 86. C. Marchena (La Coruňa) Osasuna – Bilbao 0:1 (0:0) g.: 63. Susaeta Valencia-Levante 2-2 (2-1) MTI

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk