Árulkodó fotók Rihanna és C. Ronaldo randijáról


A színfalak mögött találkozott egymással a világ egyik legszexisebb énekesnője, Rihanna és a világhírű focista Cristiano Ronaldo. A randira a barbadosi sztár egyik eheti lisszaboni koncertje után került sor a backstage-ben. Természetesen nem maradt el a közös pózolás sem, amit azután mindketten megosztottak a közösségi oldalakon.

Ronaldo fotója, amit a Facebookon posztolt, kevésbé sikerült jól, mert bár ő mosolyogva mutatja a győzelem jelét, Rihanna valószínűleg dögösnek szánt, de inkább idétlenre sikerült arccal duzzog mellette. A 25 éves énekesnő már jobban figyelt az esztétikumra azon a képen, amit az Instagramon tett közzé kettejükről, a fekete-fehér fotón valóban szexisen csücsörít a gólkirály oldalán. Cristiano arcán ugyanazt a bárgyú mosolyt láthatjuk.
Rihanna egyébként épp szingli, hiszen nemrég szakított nőverő barátjával, a rapper Cris Brownnal. C. Ronaldo azonban tartós párkapcsolatban él, már 2010 óta jár Irina Shayk orosz modellel. Hogy ezen az estén hol volt a barátnő, arról nem számoltak be a hírek. hirado.hu | hellomagazine.com

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk