Hihetetlen! Útfelújítás helyén tüntetett a néni, ezért körbeaszfaltozták


A szó szoros értelmében körbeaszfaltozták a munkások a hetvenéves, mozgássérült nagymamát, aki tiltakozásképpen ült ki a háza előtti járdára.

Linda Mills hónapok óta kérvényezte a helyi útfenntartó hatóságnál, hogy solihulli otthona előtt szüntessék meg a magasított járdaszegélyt, és alakítsanak ki egy kis felhajtót, hogy autójával be tudjon állni háza bejárata elé. Óhaja azonban süket fülekre talált, a jelek szerint a június elején kezdődő járdafelújításban sem szerepelt Mills néni felhajtójának kiépítése. Az asszony végső elkeseredésében elhatározta, hogy ülősztrájkba kezd, és gurulós járókeretére telepedve helyet foglalt a félig elkészült – bár továbbra is magas peremű – járda közepére.

Kisvártatva megérkeztek a munkások egy teherautónyi hevített aszfalttal, s közölték, hogy a magas szegélyű járdát fogják aszfaltozni. Mills néni erre annyit mondott, hogy márpedig ő nem megy sehova. A munkások ezért nekiláttak a demonstráló néni körül elteríteni a forró anyagot. Mills mama, aki döbbenetében tiltakozni is elfelejtett, tehetetlenül nézte az eseményeket, de később, miután a kihűlt aszfalton át elhagyhatta őrhelyét, rögtön panaszt tett.

Blikk

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk