Drágám!? A 80 éves bácsi a reptéren felejtette a feleségét a nyaralás előtt


Egy feledékeny nyugdíjas véletlenül a reptéren hagyta feleségét és nélküle repült Spanyolországba nyaralni. Csupán a landolásnál tűnt fel neki, hogy nélküle utazott.

A nyolcvanéves Maurice Hunter úgy gondolta, hetvenéves felesége, Carolyn már felszállt a gépre, mikor ő még utoljára elment mosdóba. A pár nem egy helyre foglalta le magának a helyeket, mivel Mr. Hunternek több helyre volt szüksége magas termete miatt.

Mr. Hunter állítása szerint a felszálláskor még integetett is egy hölgynek, akiről azt hitte, hogy a felesége. De mikor a gép megérkezett Spanyolországba és minden utas leszállt, Mr. Hunter aggódni kezdett, mikor fogja újra látni szerelmét 47 év házasság után – írja a Daily Mail.

A bácsi így nyilatkozott a Sunnak: “Aggódtam amiatt, hogy valami rossz dolog történt vele, mert már senkit sem láttam a repülőn. Mikor megkérdeztem az egyik ott dolgozót, merre van a feleségem és jólvan-e, azt mondta nincs vele semmi baj, de még mindig Londonban van. Nem tudtam elhinni.”

Mr. Hunter kevesebb mint egy óra múlva már indult vissza Londonba, mert szüksége volt a gyógyszereire, amiket felesége őrzött. A pár, aki Mr. Hunter születésnapját tervezte megünnepelni Spanyolországban, végül egy lakókocsiban töltötte a hetet.

Blikk

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk