Mindeközben: Kelemen Hunornak leesett az álla


Ritka pocsék fotóval illusztrálták az RMDSZ honlapján azt a sajtóanyagot, amelyben Kelemen Hunor elnök köszönetet mond a magyar érdekvédelmi szövetség választóinak a jelentős részvételért és a szavazatokért. A cikket ide kattintva olvashatod el.

Kelemen Hunor arca inkább mutat döbbenetet, semmint örömöt, Kovács Péter ügyvezető elnök pedig társnak tűnik a szomorkodásban (mintha csak egy nagyon rossz hírről értesülnének éppen). Ehhez kapcsolódóan Biró Zsolt MPP-elnök “ebbőlvágdkimagadpajtikám”-arckifejezéssel néz a főnökre, miközben Hegedüs Csilla alelnök… nos, khm… Hegedüs Csilláról semmit nem tudunk meg, mert levágták a képről, vagyishogyhát bele sem vették. Ha rosszindulatúak lennénk, most megjegyeznénk, hogy ennyire fontosak a nők az RMDSZ-ben… de nem vagyunk azok; hát nem tesszük.

A mi dilemmánk (szigorúan a fenti képet illetően): ha ilyen arcot vágnak az RMDSZ-es vezetők, amikor örülnek, hogyan nézhetnek, amikor szomorúak, neadjisten dühösek, csapkodós kedvükben vannak?

A képi illusztrálás fontosságát hangsúlyozandó (egy fotós kollégát szabadon idézve: “a sajtófotó nem annyiból áll, hogy ráirányítjuk a gépet a témára, és megnyomjuk a gombot”), íme, az a felvétel, amely az Erdély Online oldalán jelent meg ugyanerről az eseményről.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk