És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre


A rák mindenkit levesz a lábáról. A skorpió rászánhatná magát a változtatásra.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Kisebb egészségügyi problémája adódhat, de nincs oka aggodalomra. Csupán több pihenésre van szüksége, a munkát tegye félre vagy lassítson. Olvasson, töltődjön fel energiával, ugyanis később nagy szüksége lehet rá.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Már megint túlvállalta magát, s ez így sem önnek, sem szeretteinek nem lesz jó. Egyedül nem tudja megoldani a dolgokat, s emiatt feszült. Vegye fontossági sorrendbe a feladatait, akkor még sikerülhet is időben megoldania őket.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Kikapcsolódásra, pihenésre van szüksége. Ne halogassa tovább, menjen szabadságra! Úgysem tud a munkájára összpontosítani, csak a hibákat halmozza, s ez sem önnek, sem a cégnek nem jó. Friss erővel minden könnyebb lesz.

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Szinte mindenkit le tud venni figyelmességével és emberségével a lábáról. Senki sem tud ellenállni önnek. S ezt a tehetségét sikerül is az előnyére fordítania főleg ügyes-bajos dolgainak az intézése során.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Nyugodt, zökkenőmentes napra számíthat. Egészsége szempontjából ne csak az evésben, de a munkában is legyen mértéktartó, ne vigyen túlzásba semmit! Párkapcsolatában pozitív változás várható, különleges dolgok történhetnek.

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Egészsége ismét a régi, s jókedve is visszatért. Sikerült megtalálnia régi énjét. Magánügyeit újra képes kézbe venni és intézni. Mindez örömmel és megelégedéssel tölti el. Ne aggódjon, az igaz barátok kitartanak ön mellett!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Ma kimondottan jól érzi magát a bőrében. Szeret udvarolgatni, flörtölni a másik nem képviselőivel. A lényeg, ha választott már közülük, akkor ne táncoljon vissza. Az ilyen tettével ugyanis megkérdőjelezheti szavahihetőségét, s ezt ön sem akarja!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Jobban is indulhatna ez a nap, bár a gondok nem a munkájával kapcsolatosak, hanem azzal, hogy nem találja a helyét. Szinte mindennel elégedetlen, változtatni kellene. Azt viszont vagy nem akar, vagy fél tőle. Itt az ideje, hogy döntsön!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Munkahelyén komoly változásokra számíthat. Nemcsak magasabb beosztásba kerülhet, de olyan feladatot kaphat, amire mindig vágyott. Bár az óvatosság sosem árt, mert az irigyek és vetélytársak mindig lesben állnak!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Már megtanulta a leckét, vagyis tisztában van azzal, hogyan viselkedjen, és mit tegyen, ha ismét kereszttűzbe kerülne a munkahelyén. Már ön is tudja, hogy a jótettért cserébe nem mindig kap jót az ember! Ennek ellenére ne adja fel a reményt! Segítsen tovább embertársainak, úgysem tudja enélkül elképzelni az életét!

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Legyen elővigyázatos, ugyanis elképzelhető, hogy olyan helyről érheti támadás, ahonnét nem számít rá. Ha időben észreveszi, kivédése nem okozhat különösebb problémát, nehézséget, így nem is árthat önnek.

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Nagyobb figyelmet kellene fordítania feladataira, elintézendő ügyeire, mert most a körülmények önnek kedveznek. Szerelemmel kapcsolatos álmai beteljesülhetnek, s ott is támogatásra lelhet, ahol eddig elutasításban volt része.

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk