És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp hétfőre


A bika olyan emberek társaságát keresse, akik segíteni tudják. A szűznek jók a kilátásai a szerelemben.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Szerencsésnek érezheti magát, mivel nemcsak fizetésemelésre számíthat, de váratlanul nagyobb összeg ütheti a markát. Ennek ellenére nem kellene felelőtlenül költekeznie! Okosabban tenni, ha befektetne valami jó üzletbe!

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Ahhoz, hogy segítséget kérjen és kaphasson szeretteitől vagy munkatársaitól, ahhoz el kellene mondania a terveit, s hogy mit is szeretne elérni. Hasznos lenne több időt töltenie olyan emberek között, akik segíthetik karrierje építésében!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Ha nagyobb figyelmet fordít az ön körül zajló eseményekre, akkor építő jellegű változásoknak lehet a tanúja. Eseménydús napok várnak önre, éppen ezért ne mondjon nemet, ha barátai felajánlják a segítségüket, támogatásukat.

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Ha eredményes és sikeres szeretne lenni, minden alkalmat meg kell ragadnia és mindig az események közelében kell maradnia. Karrierje szempontjából előnyös lenne másokkal is együttműködnie, mert így nagyobb az esélye az érvényesülésre.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Nagy fába vágja a fejszéjét. Költözködni szeretne, s emiatt a számláján levő összeget sikerül majdnem lenulláznia. Alaposan fontolja meg, hogy muszáj-e mindent egyszerre csinálnia! Talán fokozatosan okosabb lenne!


* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Szerelem terén jó esélyei vannak, főleg, ha éppen most tölti szabadságát. Megismerkedhet valakivel, s a későbbiekben komoly kapcsolat is kialakulhat a dologból. Ha már van párja, a szabadság alatt még erősebbé tehetik kapcsolatukat!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Mivel egyre nagyobbak a követelmények önnel szemben, ezért ne csodálkozzon, ha nehézségek és problémák merülnek fel munkája során. De ezeket inkább kihívásoknak tekinti, s tudja, hogy szerettei és barátai segítségére mindig számíthat.

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Ez az időszak próbatétel elé állíthatja. Jobban kellene figyelnie munkatársaival való kapcsolatára és nagy hasznára válna, ha idősebb kollégái tanácsait megszívlelné. Ők nem a vetélytársai! Csak segíteni szeretnének önnek.

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
A vitás és bizonytalan kimenetelű ügyekben okosan teszi, ha nem mások kicsinyességével és önzésével foglalkozik. A frissen gyűjtött tapasztalatok, az eddig elért eredmények hatással lehetnek a közeljövőben esedékes előrelépésében.

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Ez a fegyelmezettség és önuralom időszaka lehet. Határidős feladatai és költséges tervei miatt szüksége van arra, hogy állandóan ellenőrizze anyagi helyzetének az alakulását, s előre tervezzen. A dolgokhoz való eddigi hozzáállását figyelembe véve, jobb, ha nyíltan és előre megfogalmazza kételyeit, aggodalmait!

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Szeretteivel a kapcsolata jól alakulhat, ha több időt tölt velük a későbbiekben. Amennyiben önnel azonos érdeklődésű emberekre talál egy fogadáson, igyekezzen összeismerkedni velük, ugyanis általuk fontos barátságokra lelhet.

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Változásokra kell számítania, amelyekre a lehetőség adott. Örülne, ha végre a maga ura lehetne, de nem biztos, hogy az üzlet szempontjából is ez lenne a legjobb. Ezért okosabb, ha összefog másokkal, s elfogadja szerettei tanácsát, segítségét.

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk