És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp hétfőre


A szűz ne szakítson kedvesével. A vízöntő nézzen új munka után.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Amennyiben állásinterjúra készül, most sikerrel járhat. Viszont párkapcsolatában komoly problémák mutatkoznak, sőt nagyobb veszekedésre is sor kerülhet. Főnökével legyen sokkal körültekintőbb, nehogy akaratlanul is megbántsa!

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Tele van optimizmussal, teljesen joggal, mivel az anyagiak terén csupa jó dolog történhet önnel. Akkor sem lesz ideges, ha nagyobb összeget kénytelen kiadni, mert tudja, hogy jó befektetés, s később komoly hasznot hozhat.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Házasságára, együttélésére a harmónia és összhang jellemző. Természetesen ahhoz, hogy egy kapcsolat zökkenő- és problémamentesen működjön, mindkét félnek toleránsnak és megértőnek kell lennie. Kerülje a fizikailag kimerítő munkát!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Párkapcsolatában vihar előtti a hangulat. Ha teheti, akadályozza meg, nehogy kitörjön! Mint a legtöbbször, most is csak félreértésről lehet szó, ezért okosabb, ha minél előbb tisztázzák, még mielőtt valóban késő lenne!

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Ami anyagi helyzetét illeti, szerencsésnek mondhatja magát, mivel néhány befektetése nagyon jól alakul. Ha állást szeretne változtatni, akkor azt most tegye. Az új helyen nemcsak anyagi, de erkölcsi téren is nagyobb megbecsülésben lehet része.

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Párkapcsolatában egy régi téma újra hatalmas vihart kavarhat. Ne adja meg vetélytársainak azt az örömet, hogy emiatt szakít kedvesével. Ugyanis, ha higgadtan meg tudják beszélni a kialakult helyzetet, akkor ismét boldog párost alkothatnak.

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Szedje össze magát és igyekezzen a feladatait maximálisan teljesíteni, különben rövid időn belül búcsút inthet a munkahelyének. Felettese elégedetlen a teljesítményével, és van néhány kollégája, akik szívesen ülnének az ön székébe.

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Minden oka megvan az ünneplésre, az örömre. Megtörténhet, hogy remek tervei és munkája elismeréséül extra anyagi juttatásban részesül. De elképzelhető, hogy értékes ajándékkal jutalmazzák, de az előléptetés, az már szinte biztos!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Olyan dolog történhet önnel, amelynek köszönhetően szinte a föld felett lebeg. Elképzelhető, hogy egy olyan kapcsolatban történhet pozitív változás, amely miatt már nagyon sok könnyet elhullatott, s kedélyállapota is váltakozó volt.

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Ez az időszak remek a nagyobb házimunkák elvégzésére, de akár rokonokkal, családtagokkal közös programok szervezésére is. Az utazás és vásárlás terén nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretné, de ne csüggedjen! Lesz még jobb is! Szomszédjaival viszont igyekezzen problémamentes kapcsolatot kialakítani!

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Eddig sem volt jó véleménnyel a feletteseiről, de az utóbbi időben a viselkedésük, arroganciájuk szinte már elviselhetetlen. Ne hagyja magát kiprovokálni! Okosabban teszi, ha sürgősen új munkahely után néz!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Minden oka megvan arra, hogy örüljön, s elégedett legyen az életével. Főnöke viselkedése megváltozott önnel szemben, így ismét jól érzi magát a munkahelyén. Ami az anyagiakat illeti, sokkal jobban kellene vigyáznia a pénzére!

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk