És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp keddre


Az ikrek határozottsággal mindent elérhet. Az oroszlánnak fel kell vállalnia a nyilvánosságot.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Az elkövetkező időszakban számos olyan feladat vár önre, amelyek megoldásához nagy szüksége lesz kompromisszumkészségére és rugalmasságára. Párjával komoly vitába keveredhet a pénz miatt. Beszéljék meg a problémát, s ne halogassák!

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Szerencsés és sikeres időszak elé néz. Nemcsak új munkaszerződésre van kilátása, de barátai és szerettei is megbecsülik, tisztelik. Az anyagi helyzete rendeződhet az új állással, sőt még takarékoskodhat is majd a fizetéséből!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Határozottságával és kitartásával szinte mindent sikerül elérnie és ügyeit is elrendeznie, amire eddig nem volt lehetősége. Mindezek hatására egyre jobb a kedve, többet mosolyog. Minden jel arra utal, hogy megtalálta a boldogságot.

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Néhány dolog aggodalommal tölti el. Mindenekelőtt a pénzügyi helyzete jelent problémát. Váratlan kiadásaival kimerítette tartalékait. A helyzet nem jó, de nem is reménytelen. Időre és türelemre van szükség a rendezéséhez!

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Ideje bizonyítania nemcsak önmagának, de feletteseinek és munkatársainak is. A nyilvánosságot fel kell vállalnia, ha kellően felkészült a kollégái részéről elhangzó kérdésekre. Nem kell aggódnia! Ezt az akadályt könnyen veszi!

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Kedvese aggódik önért, s igyekszik meggyőzni arról, hogy munkatársaival felvegye a versenyt. Szerinte nem éri meg! S ha őszintén elgondolkodik a dolgon, be fogja látni, hogy igaza van. Inkább nézzen új állás után, s ott bizonyítson!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Ne kötekedjen barátaival és kollégáival, főleg, ha nincs igaza, mert könnyen magára maradhat. Terveivel kapcsolatban a megérzéseire hallgasson, így tudhat helyesen dönteni, de a megvalósításukhoz erőre és kitartásra lesz szüksége!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Kedvesével régóta alkotnak egy párt, megismerték egymás jó és rossz tulajdonságait, s még mindig kitartanak egymás mellett. Ideje továbblépni, családot alapítani! Senki sem mondhatja, hogy elkapkodják a dolgot!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
A munkahelyén biztató jelek mutatkoznak arra nézve, hogy az ön terveit részesítik előnyben a többiekével szemben. Most töltsön több időt szeretteivel, mert ha véglegessé válik a döntés, minden idejét és energiáját az új feladat köti le!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Úgy érzi régen volt közös programja a barátaival, éppen ezért most szeretné bepótolni. Bár párjának nem tetszik a dolog, de ezúttal a sarkára áll és nem hagyja magát lebeszélni a találkozóról. Munkahelyén rendben vannak a dolgai, minden a tervei szerint alakul. Talán ezért is vágyik már egy kis bulira barátaival.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Egy romantikus viszony, főleg kollégával, nem a legjobb ötlet. De ha már benne van és szeretné befejezni, akkor tapintatosan tegye. Nem kell emiatt mindkettőjük jövőjét tönkretenni! Ha sikerül okosan megoldani, továbbra is egy munkahelyen dolgozhatnak.

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Egyre többet foglalkoztatja a jövője. Továbbra is kénytelen főnöke hangulatváltozásaihoz alkalmazkodni, pedig nagyon elege van már az egészből. Sajnos, kénytelen elviselni a helyzetet, amíg nem talál új munkahelyet magának!

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk