És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp péntekre


A Bika gondolja meg, érdemes-e kockára tennie az állását, a Szűz ma igyekszik keménynek és határozottnak lenni, a Rák még mindig nem bízik magában eléggé.

* Kos (március 21.-április 20.)
Lehet, hogy úgy látja, hogy a két ismerőse nagyon illik egymáshoz, de az ő tudtuk nélkül azért ne akarja összeboronálni őket. Főleg, ha nincs tökéletesen tisztában azzal, hogy milyen társra vágynak és mi az elvárásuk egy kapcsolattal szemben. Természetesen akkor nyugodtan szervezkedhet, ha tudomást szerez róla, hogy mind a ketten kiszemelték egymást.

* Bika (április 21.-május 20.)
Nagy baklövést követ el, ha a munkahelyén akar szerelmi kalandba bonyolódni. Jól gondolja meg, hogy érdemes-e a munkahelyét kockára tenni, csak azért mert a hiúságát legyezgeti, hogy tetszik valakinek. Természetesen, ha nem bánja, hogy új munkát kell keresnie és megéri mindent egy lapra feltenni, akkor bátran vágjon bele. Csak később nehogy megbánja.

* Ikrek (május 21.-június 21.)
A támadásokkal szemben tanulja meg megvédeni magát, ne hagyja, hogy igazságtalanul bántsák. Nincs mitől tartania, hiszen remek beszélőképességgel áldotta meg a sors, okos és vág az esze, mint a borotva. Sőt egy kis egy kis csalafintaságért sem kell a szomszédba mennie. Képes minden helyzetben feltalálni magát, ezért most se hagyja, hogy túljárjanak az eszén.

* Rák (június 22.-július 22.)
Folyton bizonyítani akar, mert nem bízik eléggé önmagában. Attól tart, hogy hibázik, ezért túlbonyolítja a dolgokat. Így viszont nem képes elég rugalmas lenni, ami újabb problémákat okoz, sőt akár konfliktusokhoz is vezethet. Szinte ördögi körben érezheti magát, amiből nagyon nehezen találhatja a kiutat. Lazítson kicsit, ne akarjon mindig győzni.

* Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nagyon energikus a mai napon, szinte ég a keze alatt a munka, így a munkahelyén értékelik az igyekezetét. Ugyanezt már nem mondhatja el a magánéletében, mert túlságosan indulatos és heves, ezért inkább elkerülik, nehogy konfliktus robbanjon ki. Ismerik már annyira, hogy szeret központban állni és irányítani, és jaj annak, aki keresztezni meri az útját.

* Szűz (augusztus 23.- szeptember 22.)
Igyekszik nagyon keménynek és határozottnak mutatkozni, nehogy a lelkébe lássanak. Ezért egyfajta szerepet játszik, pedig így megtéveszti a külvilágot. Tökéletesen igaza van abban, ha már megégette magát, akkor még egyszer nem szeretne ugyanabba a helyzetbe kerülni. Ezért óvatos, pedig aki közeledni próbál, abban az illetőben nyugodtan megbízhat.

* Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Mérgében, zavarában könnyen provokál vitát, ezért a környezete most is értetetlenül áll a viselkedése előtt. Mivel nem ilyennek ismerik, hanem egy alkalmazkodó, társasági embernek, ezért biztosak benne, hogy valami nyomós oka van annak, hogy elveszti a türelmét. Pedig, semmi más oka nincs, mint hogy elfogyott a türelme, mert a végtelenségig nem képes tűrni.

* Skorpió (október 23.-november 21.)
Nagyon ügyesen tárgyal, így nem tudják átverni és még azt is sikerül elérnie, amit akar. Pedig nincs könnyű dolga, mert elég rafináltak az ellenfelei ahhoz, hogy elérjék a céljukat. Nagy segítségére van a megérzése, mert megsúgja, hogy jól teszi, ha vigyáz velük. Nagy előnye, hogy nem az indulatai vagy az érzelmei irányítják, hanem a logikus gondolkodásmódja.

* Nyilas (november 22.-december 21.)
Anyagi téren nem érdemes túlságosan nagy kockázatot vállalnia, mert az égiek a mai napon nem fogadják a kegyeikbe. Még egy árva sorsjegyet se vegyen, mert a szerencse elkerüli. Viszont hamarosan javulni fog a pénzügyi helyzete, de nem azért, mert munka nélkül hullik a pénz az ölébe. Viszont egy nagyon jó lehetőséget sodor az útjába a sors.

* Bak (december 22.-január 20.)
Legyen óvatos, mert könnyen kisebb baleset érheti a mai napon. A jegyében álló Mars bolygó miatt megvághatja vagy megégetheti magát, ezért bánjon körültekintően főzéskor a forró ételekkel vagy munka közben az éles szerszámokkal. E bolygó negatív hatása miatt hajlamos lehet a saját akarata előtérbe helyezésére. Legyen türelmes, ne keresse a bajt!

* Vízöntő (január 21.-február 19.)
Nehezen beszél az érzéseiről, nem mindenkivel tudja megosztani a gondjait, de ez nem is baj. Nem kell mindenkinek az orrára kötni, hogy mi nyomja a szívét, hiszen úgyis egyedül kell a problémáival megküzdeni. Azaz nem teljesen, mert azért néhány embernek elmondhatja, de csak azoknak, akikben megbízik. Amikor kiönti a szívét, megkönnyebbül a lelke.

* Halak (február 20.-március 20.)
Hivatásában útelágazáshoz érkezett, így érdemes alaposan átgondolnia, hogy melyik utat válassza. Nem kötelező azonnal döntenie, mert maradhat a régi munkahelyén, főleg, ha meg van elégedve a munkájával és a kollégáival is. Azonban csak azért ne maradjon, mert fél a változástól, hisz időnként érdemes kockázatot vállalni és megbirkóznia kihívással.

hirado.hu

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk