És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára


A mérleg kihívhatja maga ellen a sorsot. A nyilas maradjon az egyenes úton, ha pénzről van szó.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Amennyiben problémák mutatkoznak párkapcsolatában, jó lenne érzelmi távolságot tartania, vagyis utazzon el valahova egyedül, hogy reálisan tudja megítélni a történéseket. Csak így lesz képes külső befolyás nélkül egyedül dönteni.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Végezzen tudatosan olyan dolgokat, amelyeket szeret és fontosnak érez, mert így hatással lehet a jövőjére, s kezébe veheti sorsának az irányítását. Utazása során olyan élmények érhetik, amelyek befolyásolhatják párkapcsolatát.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Olyan témákról is szabad beszélni ebben az időszakban szeretteivel, amelyekről korábban még suttogva sem lehetett volna. Környezete elfogadó önnel szemben, így nem lesz minden szava pusztába kiáltott.

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Bármerre jár, azt nyitott füllel és szemmel tegye. Ugyanis olyan változások vannak kilátásba munkahelyén, amelyek az ön életét is nagymértékben befolyásolhatják. Nyisson új dolgok felé, mert a mai világban csak így juthat előbbre!

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Megbocsátást nélkül a régi sebek nem hegednek be, s nem tud továbblépni. Ha szükség van rá, kérjen bocsánatot. Érdeklődjön környezete iránt, mert csak így tud ellenségekből szövetségesekre szert tenni.

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Környezetében mintha megszaporodtak volna az agresszív emberek, éppen ezért okosan teszi, ha távol tartja magát tőlük. Ha szülő, gyermekére kellene nagyobb figyelmet fordítania, mert tanácsra, segítségre van szüksége!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Hajlamos lehet arra, hogy kihívja maga ellen a sorsot, főleg, ha szerelemről van szó. Most nem szabad kockáztatnia és belemenni olyan helyzetekbe, amelyekről előre tudja és érzi, hogy veszélyesek. Döntés előtt számoljon el legalább tízig!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Amennyiben a pénz hatással van párkapcsolatára, ideje mérlegelnie: mi az, ami megéri, és mi az, amit el kellene engednie. Nem biztos, hogy pénz nélkül is így működne az egész. Ezen mindenképpen érdemes elgondolkodnia.

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Higgadtnak és megfontoltnak kell maradnia, főleg, ha pénzről van szó. Félő, hogy az anyagiak miatt talán még törvénybe ütköző dologba is belemenne, ami miatt a későbbiekben nagyon megüthetné a bokáját. Maradjon az egyenes úton!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Nem ismer lehetetlent, mivel rendkívül nagy erővel és energiával rendelkezik. Még a legnehezebb és legbonyolultabb feladatokat is képes megoldani. Munkája maximális figyelmet és összpontosítást igényel, s igyekszik ehhez tartani magát, mivel nem szeretne hibázni és elveszíteni feletesse bizalmát!

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Mai legfontosabb feladata, hogy megőrizze a nyugalmát még akkor is, ha úgy érzi, valaki az idegein táncol. Közeli rokonaival és a szomszédjaival szemben önnek kell elnézőbbnek lennie, ha továbbra is békés kapcsolatot szeretne fenntartani!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Most induló szerelmi viszonya hosszú távra szólhat, kiállhatja a próbatételeket, ha mindketten komolyan gondolják az egészet és kapcsolatukért mindent el is követnek. Mindenekelőtt őszinték egymáshoz és hajlandók kompromisszumra.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk