És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp péntekre


Az oroszlán vegyes érzésekkel kezdi a napot. A bak energiatartalékai kifogyhatatlanok.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Nyugtalanítják a munkahelyi problémák. Azonban ahogy eddig még soha, most sem hagyja cserben megérzése és éleslátása. Remek meggyőzőerejével tökéletesen képviseli saját érdekeit és sikerül elfogadtatnia hosszú távú terveit.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Csak akkor számíthat segítségre, ha nem ragaszkodik tovább olyan makacsul elképzeléseihez és hajlandó kompromisszumot kötni. Bár ez kemény feladat önnek! Önzésével nem sokra megy, ideje békejobbot nyújtani munkatársainak!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Több alkalom is adódhat az életében, amelyet éleslátásának és energiájának köszönhetően ki is tud használni. Nem kellene tartania az ismeretlentől, mert most szinte minden sikerülhet. Az ilyen lehetőségekkel élni kell!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Az elkövetkező időszakban főleg pozitív dolgok történhetnek önnel. Még kézfogóra is sor kerület, amennyiben fel tudja adni függetlenségét és igent mond kedvesének. Viszont ha még korainak érzi a dolgot, nyugodtan mondjon nemet.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Vegyes érzésekkel kezdi a napot. Mivel a hétvége eseményei jelentősen befolyásolhatják életének további szakaszát, ezért fontosnak tartja és mindent elkövet, hogy a dolgok a lehető legtökéletesebben alakuljanak.

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Amennyiben vannak megoldatlan ügyei, azokat most intézze, mivel kedvező fordulatot vehetnek. A törvény az ön oldalán áll! Szereti a függetlenséget, és előnybe részesíti barátait családjával szemben. Ne tegye! Szükségük van önre.

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Bár számos alkalom és lehetőség adódhat életének rendezésére, mégis elégedetlen és feszült. Szedje össze magát és inkább a kitűzött céljaira összpontosítson! Ugyanis, ha nagyon akarja, képes megcsinálni bármit a siker érdekében. Akarja!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Mivel képes megfontoltan és határozottan áttekinteni a helyzetét, ezért konkrét feladatokra van szüksége. Tudja, hogy most egyedül a munkája által érhet el sikereket, ami elég ahhoz, hogy visszanyerje önbizalmát és új terveket szőjön!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Ne halogassa tovább hivatalos ügyeinek az intézését, mert a későbbiekben még több időt vehet igénybe megoldásuk! Tudja, hogy szinte kivitelezhetetlen dolgokról álmodozik, de azzal is tisztában van, hogy mindent lehet, csak akarni kell!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Energiatartalékai szinte kifogyhatatlanok, ezért a nyugodt, békés pihenés helyett is inkább egy mozgalmas, eseménydús szabadságra készül. Még az sem szegi kedvét, ha esetleg nem minden alakul úgy, ahogy eltervezte. A lényeg, hogy együtt lehet szeretteivel. Töltse kellemesen a szabadságát családja körében!

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Egyre magabiztosabbá válik, s önbizalma is megnő. Talán éppen ezért tudja sokkal jobban és türelmesebben kezelni munkatársai baklövéseit, tévedéseit! Már azt tervezgeti, hogy függetleníti magát és vállalkozásba kezd. Tegye azt!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Ideje pihennie, kikapcsolódnia. Jobban kellene figyelnie párkapcsolatára, mivel egyre feszültebb, ingerültebb, és hamar kiakad minden kicsiségen. Ha nem fog mindent szóvá tenni és jobban figyelnek egymásra, kapcsolatuk harmonikus lehet!

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk