És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp péntekre


Az ikrek nem tudja összeegyeztetni a magánéletet és a munkát. A nyilas végre megkaphatja, amire várt.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Szerettei nem azt várják öntől, hogy fenekestől forgassa fel az életét. Még csak azt sem, hogy bólogasson mindenre. Csupán hallgassa meg mások véleményét is! Ne legyen olyan konok, hogy még abban is ön akar dönteni, amihez nem ért!

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Sikerül olyan tapasztalatra szert tennie, amely segítségével egyértelműbbé válhat az elhatározása, döntése. Ennek szerettei is őszintén örülnek, mivel már nem fejjel megy a falnak, hanem előbb megfontolja lépéseit, tetteit.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Sajnos, nem minden esetben sikerül összhangba hozni a munkát és a családot. Mivel az utóbbi időben kénytelen többet dolgozni, így kevesebb idő jut szeretteire. Az egyensúlyt önnek kell megteremtenie! Nem könnyű, de megoldható!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Ön szerint kollégái néhány dolgot túlbonyolítanak, ami hatással van az ön munkájára is. Inkább segítenie kellene nekik, s nem csak nézni, ahogy ügyetlenkednek. Együtt többre vihetik, s tanácsaival lendíthetne az ügyön.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Részese egy társalgásnak, ahol ön a hangadó, s úgy néz ki, abba sem tudja hagyni. Ezután a beszélgetés után egy teljesen új megvilágításban látja önmagát és egész eddigi életét. Tudja, vége az álmodozásoknak és kezdődik az valódi élet!

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Bár messze került a helyes úttól, de van még ideje, hogy megtalálja a helyes irányt. Minden bizonnyal újra kell gondolnia a terveit, ehhez viszont időre és nyugalomra van szüksége. Ne kapkodjon, az nem vezet semmi jóra!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Barátai és családtagjai hatására teljesen megváltozik a gondolkodása, a dolgokhoz való hozzáállása. Bizonyára már érzi, hogy az ideje felébrednie! Szeretné újraépíteni az életét, de egy fontos dolog még hiányzik. Keresse meg!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
A munkahelyén zajló korszerűsítéseket és újításokat figyelemmel követhetné és tanulhatna belőlük. Ugyanis a későbbiekben még nagy hasznára lehetnek és számos új dologra egyedül is rájöhet. Sikert csakis így érhet el!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Hosszú és göröngyös út vezetett idáig, de vége, most megkaphatja a megérdemelt jutalmát. Riválisai nem hiszik, hogy mindent egyedül ért el, de be tudja nekik bizonyítani, hogy kitartással és elkötelezettséggel szinte minden sikerülhet!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Óriási teher nehezedik a vállára. Ugyanis ön az, akinek a családban zajló minden eseményről tudomása van. Bár egyelőre sokat kell dolgoznia, de később lazíthat, akár szabadnapot is kivehet. Figyeljen minden szavára, nehogy akaratlanul is megbántson valakit! Senkinek sem hiányzik a veszekedés!

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Ha szándékában áll komoly kapcsolat kialakítása, akkor szedje össze magát és a munkahelyi terveit készítse el előre, akár egész évre, mert csak így maradhat több ideje partnerkeresésre. Segítségére lehet, hogy jól megérti magát a környezetével.

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Még nem jött el az ideje annak, hogy visszamenjen arra a helyre, ahol nemrég komoly hibát vétett. Türelmesebbnek kell lennie és kivárni a megfelelő alkalmat, amikor újra nyitva áll az út ön előtt, hogy tisztázhassa a tévedés miértjét és következményeit.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk