Az NB I összes mérkőzését élőben közvetítik


A koronavírus-járvány miatt félbeszakadt és május 23-án újrainduló labdarúgó OTP Bank Liga összes hátralévő mérkőzését élőben közvetíti a közmédia, elsőként a Ferencváros – Debrecen rangadó kerül majd az M4 Sport képernyőjére.

„Minden mérkőzést élőben követhetnek a nézők a közmédia csatornáin és természetesen az m4sport.hu-n” – idézte a csatorna igazgatóját az MTVA sajtóosztályának szerdai közleménye. Székely Dávid elmondta, a találkozók túlnyomó része az M4 Sporton lesz látható, azonban ha egyszerre két esemény kerülne egy időpontba, akkor a másodikat az m4sport.hu mellett a Duna Worldön is közvetítik.

„Az előírt biztonsági intézkedéseket a legszigorúbb módon betartva a Ferencváros – Debrecen összecsapással indul újra az élő műsorfolyam. A tervek szerint

a hétközi fordulókat kedden és szerdán, a hétvégi mérkőzéseket pedig pénteken, szombaton és vasárnap rendezik,

hogy minél kevesebb meccset kelljen hőségben lejátszaniuk a csapatoknak” – tette hozzá.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hétfőn döntött arról, hogy az NB I-es bajnokságot és a Magyar Kupa küzdelmeit befejezik, míg az alacsonyabb osztályok pontvadászatát lezárják. Ha sikerül lejátszani a hátralévő összes bajnoki mérkőzést, úgy az eredeti versenykiírás alapján dől el, mely klubok indulhatnak a nemzetközi kupákban. Ugyanez vonatkozik a Magyar Kupára, melynek győztese az Európa-ligában szerepelhet. Ha a kupagyőztes a bajnokságban dobogós helyen végez, az NB I negyedik helyezettje indul helyette az EL-ben.

A szezon márciusban szakadt félbe a koronavírus-járvány miatt.

MTI

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk