C. Ronaldo: 1 millió font büntetés az interjú miatt?


Fotó: Piers Morgan Uncensored.

A Manchester United egymillió fontra büntetheti Cristiano Ronaldót a Piers Morgannek adott interjú miatt, amelyben a portugál labdarúgó keményen bírálta Erik Ten Hag edzőt, valamint a klub vezetőségét és irányítási kritériumait.

Mint arról beszámoltunk, Ronaldo a többi között azt nyilatkozta, úgy érzi, hogy elárulták a Manchester Unitednél. Azt is mondta, hogy nem tiszteli az edzőt, mert az sem tiszteli őt, és hogy semmi sem változott a klubnál Sir Alex Ferguson távozása óta.

Októberben Ronaldót kétheti bérével egyenlő pénzbírsággal sújtották, mert nem volt hajlandó csereként pályára lépni a Tottenham ellen, sőt úgy döntött, hogy a meccs vége előtt távozik az öltözőbe. A Metro UK című lap szerint ezúttal további, körülbelül 1 millió angol fontos pénzbírság várhat rá.

A klub nem kívánta kommentálni a Ronaldo interjújában elhangzottakat, de gyanakodva tekintenek a játékosra, különösen azután, hogy Ten Hag a klubon belüli „szolidaritásról” beszélt a Fulham elleni bajnoki győzelmet követően, írta a lap.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk