Hamilton most éppen zöld. “Nem véletlenül akarja mindenki megdobni valamivel”


Oka van annak, hogy a Forma-1 világbajnoka elvesztette népszerűségét az ismert autós műsor, a Top Gear korábbi műsorvezetője szerint. Fotó: Lewis Hamilton közösségi oldala.

Jeremy Clarkson a The Sunban vezetett rovatában azt írta: amikor a hétszeres világbajnok először színre lépett, még eszes, tehetséges és normális volt, és mindenki imádta. Aztán úgy döntött, hogy politikailag korrektebbé válik, mint egy diákszövetségi közgyűlés. George Floyd meggyilkolása után miatta is lett fekete a Mercedes Forma-1-es autója, most pedig arról beszél, hogy zöld lett, eladta a repülőjét, és mindenki arra biztat, hogy legyen vegetáriánus.

„Ez a közösségi médiában jól működhet, ám a való életben nem állja meg a helyét. A zöld mozgalom, amely megbízta Lewist, hogy legyen a szócsöve, azt gondolhatta, hogy ő majd megtéríti a többieket, azonban csak azt érték el, hogy most mindenki meg akarja dobni őt valamivel. Minden versenyhétvégén, amikor Lewis Hamilton kiszáll az autójából, köszönetet mond a közönségnek – és közben valószínűleg reméli, hogy otthon nem halljuk, amint kifütyülik”

– idézett Clarkson írásából a Motorsport Hungary.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk