És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára


A rák mozogjon többet. A bak lásson munkához.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Ami az anyagi ügyeit illeti, nem ártana visszafognia magát. Vigyázzon a pénzére, és ne költekezzen meggondolatlanul! Érzelmi élete kissé viharosnak indul, de mivel fontos mindkettőjüknek ez a kapcsolat, ezért igyekeznek mielőbb rendezni.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Minden elmúlik egyszer, ezért igyekezzen ne az anyagi javakban keresni a biztonságot, hanem találja meg önmagában és párjában. Töméntelen lelki tapasztalatra tehet szert a szerelem és lelki élmények mély átélése és megélése által.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Igyekszik mindenhol ott lenni és mindenbe beleszólni. Néha okosabb és bölcsebb lenne, ha hallgatna és visszafogná magát. Próbáljon alkalmazkodni a környezetéhez, így nemcsak saját életét, de az ön körül élőkét is megkönnyítheti!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Tudatosabban kellene táplálkoznia és sokkal többet mozognia. Ha továbbra is így folytatja az életét, nem kerülheti el olyan betegségek kialakulását, amelyek meggyógyítására a későbbiekben sokkal több akaraterőre és időre lehet szüksége.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Mivel anyagilag nemcsak javul a helyzete, de jelentősen gyarapodik, így komolyabban elgondolkodhat ingatlan vásárlásán, de építkezés is szóba jöhet. Ha párjával továbbra sem tudják tolerálni egymás véleményét, szakításra is sor kerülhet.

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Munkahelyén kisebb konfliktusra kerülhet sor néhány kollégájával. Őrizze meg a nyugalmát és józan ítélőképességét, s ne hagyja kiprovokálni magát. Önnek annál sokkal több esze van, hogy az általuk kirobbantott vitát tovább szítsa!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Tegye a dolgát, és lehetőleg azzal foglalkozzon, ami vagy aki éppen a közelében van, és ne álmodozzon, ne kergessen délibábot! Ne ragadjon le a múltban, hanem legyen nyitott az új dolgokra, merjen változtatni életének bármely területén!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Érzékiségét és vonzerejét nem kellene hatalmi eszközként használnia. Mindenekelőtt ismerje meg önmagát, valódi vágyait, igényeit, majd készítsen terveket magának! Ne viselje tovább a páncélját! Merjen bízni, hinni és szeretni!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Bizalomra, megértésre, őszinteségre és szeretetre vágyik. Mindezt meg is kaphatja egy odaadó társ oldalán. Viszont ne feledje, hogy aki kap, annak adnia is kell. Aki mások felett akar uralkodni, az előbb tanuljon meg szolgálni.

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Ha egyre gyakrabban kezdi érezni, hogy semminek sincs értelme az életében, azonnal lásson munkához! Először is szedje össze magát, töltődjön fel energiával, mivel remek lehetőségei adódhatnak. Egyedül önön múlik, észreveszi-e őket és él velük, vagy elmegy mellettük. Kockáztatni viszont most nem érdemes!

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Régóta dédelgetett külfölddel kapcsolatos terveit most megvalósíthatja. Olyan jól érzi magát a bőrében, hogy el sem meri hinni, mindez önnel történik. Hatalmas ereje és munkabírása révén lényegesen több feladatot képes elvégezni, mint eddig.

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Jó lenne végre tiszta helyzetet teremteni maga körül és rendezni a félreértésből származó vitás kérdéseket. Ne hallgassa el tovább a problémáit! Ne azzal törődjön, mások mit gondolnak önről, hanem azzal, hogy megtalálja végre a lelki békéjét.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk