Kérkedik Vajna Timi: mi itt nyaralunk!


Alig egy hónapja, hogy Andy Vajna a hírek szerint nyomatékosan arra kérte, sőt utasította a feleségét, hogy fejezze be a luxuséletükről árulkodó, a hétköznapi emberekben inkább indulatot kiváltó képek közzételét. Tény, hogy Timi korábban előszeretettel posztolt közösségi oldalaira olyan jellegű fotókat, amiket csak a legnagyobb hollywoodi sztárok, vagy az arab olajsejkek szoktak. Noha Timi rövid időre valóban visszafogta magát, a június végén feltöltött fényképeiből már ország-világ láthatta, miként vitorlázgat a Balatonon. S tessék, most itt az újabb fotósorozat, ami kiverheti a biztosítékot az átlagembernél – és Andynél.

Timi ugyanis ezekben a napokban a festői szépségű Porto Cervóban, a Földközi-tengeren lévő Szardínia szigetén lazít, ahonnan több képet is megosztott már az interneten.
Innen tudjuk, hogy Vajna és kedvese a Hotel Cala Di Volpe nevű luxusszállodában szállt meg a barátnőivel. A szálloda olyannyira exkluzív, hogy itt a klasszikus kétágyas szoba is félmillió forintba kerül egy éjszakára az évnek ebben a szakaszában. Egy tengerre néző, hagyományos szardíniai művészeti és kézműves tárgyakkal berendezettért azonban már csaknem 600 ezret kérnek.
Egy kétszemélyes prémiumszoba pedig 843 ezerért foglalható éjszakánként. ► Tovább

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk