Elbúcsúztatták Királyt, Juhászt, Hajnalt és Vanczákot


Király Gábor kapusnak ajándékot ad Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a Magyarország – Svédország barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt a fővárosi Groupama Arénában 2016. november 15-én. Közvetlenül a mérkőzés kezdete előtt elbúcsúztatták a magyar labdarúgó-válogatottól Király Gábort, Juhász Rolandot, Hajnal Tamást és Vanczák Vilmost, akik közül Király Gábor és Juhász Roland kezdőként lépett pályára. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd


Közvetlenül a svédek elleni barátságos mérkőzés előtt a pályán elbúcsúztatták a magyar labdarúgó-válogatottól Király Gábort, Juhász Rolandot, Hajnal Tamást és Vanczák Vilmost.

A himnuszok után a négy futballistát – akik közül Király és Juhász még kezdőként egy mérkőzést hozzátesz válogatottbeli karrierjéhez – egyenként szólították, és emlékplakettet vehettek át.

A magyar rekorder Király 108., Juhász 95. mérkőzésén játszik a nemzeti csapatban, míg Hajnal 59, Vanczák pedig 79 találkozóval a háta mögött intett búcsút a közönségnek.

Király Gábor kapus a Csányi Sándortól, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökétől kapott ajándékot mutatja a Magyarország – Svédország barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt a fővárosi Groupama Arénában 2016. november 15-én. Közvetlenül a mérkőzés kezdete előtt elbúcsúztatták a magyar labdarúgó-válogatottól Király Gábort, Juhász Rolandot, Hajnal Tamást és Vanczák Vilmost, akik közül Király Gábor és Juhász Roland kezdőként lépett pályára. MTI Fotó: Kovács Tamás


A négy játékos így már a mérkőzés előtt megkapta a “szép volt fiúk” rigmust, amit általában csak a győztes meccsek végén érdemelnek ki a futballisták.

A búcsúztatást Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szlovén elnöke a helyszínen tekintette meg.

MTI

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk