Elbukott a FCSB, mégis nőtt a játékosok önbizalma


Fotó: RSC Anderlecht

Önbizalomnövelőnek nevezte a FCSB vezetőedzője a csapata által csütörtök este Brüsszelben elért 2-2-es döntetlent, az Anderlecht otthonában.

Nicolae Dică szerint bár továbbjutási esélyük elszállt azzal, hogy csak 1 pontot szereztek, de a játékosaik hozzáállása megfelelő volt, az eredmény pedig inkább pozitív, hiszen nagyon jó képességű ellenféllel álltak szemben, a meccset meg is nyerhették volna, de el is veszíthették volna. Ilyen összefüggésben pedig a döntetlen igazságosnak mondható.

„Az Anderlecht Belgium legeredményesebb csapata, amely nagy tapasztalatú játékosokat vonultatott fel, hazai pályán játszottak, majdnem tele stadionban, ezért üdvözlendő az eredmény“

– mondta, majd hozzátette: több labdatartást és bátorságot, valamint az egyéniségek erőteljesebb megnyilvánulását várja a támadószekcióban.

Csütörtökön a FCSB 2-2-re játszott az Anderlecht otthonában, míg a B csoport másik mérkőzésén a West Ham zsinórban ötödik győzelmét aratta a Silkeborg elleni 1-0-lal, és 15 ponttal vezeti a kvartett rangsorát.

A Silkeborg a második 6 ponttal, az Anderlecht a harmadik 5-tel, míg a FCSB az utolsó helyen áll 2 ponttal.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk