Két román döntetlen az Európa Ligában


Mindkét román csapat döntetlenre játszott csütörtök este a labdarúgó Európa Ligában. Az Astra hazai pályán 1-1-re zárt a Viktoria Plzen elleni mérkőzésen, míg a Steaua Zürichben 0-0-ra zárt a helyi Futballklubbal.

1-1-es döntetlent játszott csütörtök este a bukaresti Nemzeti Arénában, az Európa-liga E csoportjában az Astra Giurgiu a cseh Victoria Plzen csapatával. A román bajnok megismételte plzeni jó játékát, ahol 2-1-re győzött. Az első gólt a 19. percben Budescu nagyszerű indításából Alexandru Stan lőtte, de alig hat perccel később a cseh bajnok Michael Krmencik fejesgóljával egyenlített. Az Astra 4 ponttal a csoport harmadik helyén van és legközelebb november 24-én Bécsben játszik, a helyi Austria csapata ellen, amely csütörtökön hazai pályán 4-2-re kikapott az AS Romától.

0-0-ás döntetlent játszott csütörtökön késő este Zürichben, az Európa-liga L csoportjában a bukaresti Steaua a svájci FC Zürich csapatával. A két csapat Bukarestben sem bírt egymással, akkor 1-1-re végződött a mérkőzés. A csoport másik mérkőzésén az Osmanlispor 2-1-re nyert a Villareal otthonában. A török csapat győzelmét jelentő gólt a román támadó, Raul Rusescu lőtte mindössze három perccel azután, hogy csereként pályára lépett. A Steauának három meccsből 4 pontja van és utolsó helyen áll a csoportban a 7 pontos Osmanlispor, és az egyaránt 5 pontos Zürich és Villareal mögött. A következő meccsét november 24-én hazai pályán játssza az Osmanlispor ellen.

AGERPRES

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk