Magyar Kupa-döntő: “Nagyon jó, hogy a Puskásba hozták a döntőt és szurkolók előtt játszhattunk”


A Budapest Honvéd története során nyolcadik alkalommal diadalmaskodott a labdarúgó Magyar Kupában: a tavaly is döntős kispestiek 2-1-re győzték le a Mezőkövesd csapatát a Puskás Arénában rendezett szerdai fináléban. A finálét követően nyilatkozott a két edző.

“Nagyon jó, hogy idehozták a döntőt és szurkolók előtt játszhattunk. Azt gondolom, megérdemelten nyertünk. Ha sokszor nem is nálunk volt többet a labda, mégis okosabban, jobban futballoztunk, abszolút nem éreztem fáradtságot a csapaton” – mondta Pisont István, a Budapest Honvéd vezetőedzője, aki felidézte játékosként aratott első, 1989-es kupadiadalát, melyet szintén a Honvéddal aratott, egyúttal köszönetett mondott a klubnak, hogy lehetőséget adott neki vezetőedzőként.

Budapest, 2020. június 3. A Budapest Honvéd játékosai ünnepelnek, miután 2-1-re gyõztek a Mezõkövesd Zsóry FC ellen a labdarúgó Magyar Kupa döntõjében a Puskás Arénában 2020. június 3-án. A kispesti csapat nyolcadszor nyerte meg a kupát. MTI/Szigetváry Zsolt

“Jól futballoztunk, azt mutattuk, amit képviselünk. Két pontrúgásból kaptuk gólt, ez az ami fáj” – értékelt Kuttor Attila, a mezőkövesdiek vezetőedzője, aki egyúttal gratulált a győztes együttesnek.

MTI

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk